Η Alexander Hughes, ο ευρωπαϊκός ηγέτης στην εξεύρεση ανώτερων στελεχών ανακοίνωσε τη λειτουργία 4 νέων γραφείων σε Βραζιλία, Ινδία, Χονγκ - Κονγκ και Αυστραλία, καθιστώντας την Alexander Hughes μία από τις πιο ολοκληρωμένες παγκόσμιες εταιρείες εξεύρεσης στελεχών.

Έχοντας ήδη σημαντική παρουσία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική μέσω του μεγαλύτερου δικτύου στον τομέα της εξεύρεσης ανώτερων στελεχών, η Alexander Hughes αποφάσισε να ενισχύσει την υποστήριξή της στους πελάτες της παγκοσμίως.

Η Alexander Hughes ιδρύθηκε το 1957 και συμβουλεύει την ανώτατη διοίκηση εταιρειών για θέσεις νευραλγικής σημασίας για την ανάπτυξη και το μέλλον των επιχειρήσεων, που τυπικά αφορούν τις εξής κατηγορίες στελεχών: Διευθύνοντες Σύμβουλοι / Διευθυντές Λειτουργιών, Μέλη Διοικητικής Ομάδας, Ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη, Καταξιωμένα Στελέχη σε εξειδικευμένους τεχνικούς τομείς, Μη Εκτελεστικά Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου.

Με κεντρικά γραφεία στο Παρίσι και 41 γραφεία παγκοσμίως η Alexander Hughes παρέχει πλήρη παγκόσμια κάλυψη μέσω 120 συμβούλων οι οποίοι λειτουργούν στο πλαίσιο 12 τομέων εξειδίκευσης από Οικονομικές Υπηρεσίες και Τεχνολογία σε Βιομηχανική Παραγωγή και Καταναλωτικά Προϊόντα.

Πληροφορίες: www.hrquest.gr και www.alexanderhughes.com.