Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ALL CEO Game 2017, που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη Marine Tours, με την υποστήριξη της China Southern Airlines και σε συνεργασία με το CEO Club και την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η εκδήλωση ένωσε τους CEOs και τα υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων επιχειρήσεων της χώρας, κάτω από έναν κοινό σκοπό: την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Οι παίκτες του αγώνα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να σκοράρουν δυνατά, αφού, όσο μεγαλύτερο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τόσο υψηλότερη θα ήταν και η προσφορά της Marine Tours στο Σύλλογο «Φλόγα».

Με τη λήξη του αγώνα, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, Κωνσταντίνος Οικονόμου, παρέδωσε στην Πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα», Μαρία Τρυφωνίδου, την επιταγή ύψους 5.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, χάρη στο ποσό αυτό, η «Φλόγα» θα μπορέσει να προμηθεύσει το χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με ένα παιδιατρικό βίντεο – λαρυγγοσκόπιο, μηχάνημα απαραίτητο για την παρακολούθηση των παιδιών, εν μέσω της ολικής νάρκωσής τους, σε απαιτητικές περιπτώσεις διασωλήνωσης.