Στη λίστα του Great Place to Work® Best WorkplacesTM for Women Hellas 2024 συμπεριλαμβάνεται η Allianz Trade, σε συνέχεια της πιστοποίησής της από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Συγκεκριμένα, βάσει της αξιολόγησης των εργαζομένων, η εταιρεία κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων με 50-250 εργαζόμενους. «Στην Allianz Trade, η εργασιακή κουλτούρα αποτελεί παράγοντα ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μας.

Καλλιεργούμε ένα περιβάλλον αλληλοκατανόησης και στοχεύουμε στη συμμετοχή περισσότερων γυναικών και μονογονέων σε θέσεις ευθύνης, παρέχοντας διευκολύνσεις όπως το ευέλικτο μοντέλο εργασίας, βρεφονηπιακό επίδομα, χορήγηση μειωμένου ωραρίου εργασίας και επιπλέον ημέρες αδείας, με βάση τις ανάγκες του γονέα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Τερέζα Σκαρλάτου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Trade στην Ελλάδα.

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία έχει παρουσία σε 52 χώρες και ανθρώπινο δυναμικό από 83 εθνικότητες, με το 53% να είναι γυναίκες, εκ των οποίων το 41% βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης (managers). Τα ποσοστά στην Ελλάδα ανεβαίνουν στο 62% και 46% αντίστοιχα.