Συνολικά 5 βραβεία απέσπασε η Alpha Bank στα «PR Awards 2024» της Boussias Events, για τη συνεισφορά της στην Κοινωνία, στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό. Συγκεκριμένα, η Τράπεζα έλαβε Gold βραβείο στην κατηγορία «CSR Activity» για την πρωτοβουλία «Πολιτισμός για Όλους» και Silver βραβείο στην κατηγορία «Media Relations» για τη διοργάνωση media event, με αφορμή την πρώτη καθολικά προσβάσιμη έκθεσή της «Η άλλη όψη του Νομίσματος».

Επιπρόσθετα, η Alpha Bank απέσπασε Bronze στην κατηγορία «Low Budget» για τη δράση «Μαθητικό Πρωτάθλημα Μπότσια: μαζί για ένα πιο συμπεριληπτικό αύριο», σε συνεργασία με τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη και Bronze στην κατηγορία «Diversity/Inclusion» για την Επετειακή Έκθεση της Νομισματικής Συλλογής της «Η άλλη όψη του Νομίσματος».

Τέλος, τιμήθηκε με ένα ακόμα Bronze στην κατηγορία «Internal Communications/Employee Engagement» για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Alpha Bank «ΜΑΖΙ». Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους εργαζομένους να συμμετέχουν ενεργά και να συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και του αντίκτυπου των πρωτοβουλιών Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας, κάνοντας το «Μαζί» πράξη.