Στην ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα προχωρά η Altair, πραγματοποιώντας τα εγκαίνια του νέου γραφείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη κίνηση, ο Λάζαρος Τσιορακλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Altair Hellenic, τόνισε ότι: «Η Altair στην Ελλάδα αναπτύσσεται συνεχώς και η επέκταση της παρουσίας μας στη Θεσσαλονίκη με ένα δεύτερο γραφείο αποτελεί απόδειξη ότι η δουλειά μας έχει θετικό αντίκτυπο στους πελάτες μας, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην Ευρώπη» σχολίασε ο Λάζαρος Τσιορακλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Altair Hellenic και εξήγησε: «Το ανθρώπινο δυναμικό μας στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά 140% μέσα σε τέσσερα χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε αυτή την ανοδική πορεία, προσελκύοντας δυναμικά νέα ταλέντα και παρέχοντας βελτιωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας».

Το εν λόγω τρίτο γραφείο συμπληρώνει τις άλλες δύο παρουσίες της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ ενισχύει τις ισχυρές πανεπιστημιακές συνεργασίες της Altair, ιδιαίτερα με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επισημαίνεται, τέλος, ότι το 90% της τεχνικής ομάδας EMEA της Altair εδρεύει στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του 80% του υπάρχοντος προσωπικού στη Θεσσαλονίκη.