«Μια μέρα στην Alumil» είχαν την ευκαιρία να περάσουν φοιτητές και φοιτήτριες από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα. Η εν λόγω επίσκεψη οργανώθηκε με πρωτοβουλία της Alumil και σε συνεργασία με τον φοιτητικό εθελοντικό οργανισμό Best Athens, μέσω του οποίου σπουδαστές πολυτεχνικών σχολών από όλη την Ευρώπη έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας, να γνωρίσουν διαφορετικές εταιρείες και να λάβουν καθοδήγηση για τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Συγκεκριμένα, δέκα στελέχη της εταιρείας από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν κοντά στους φοιτητές, με σκοπό να τους ενημερώσουν για τα διαφορετικά τμήματα, τις θέσεις εργασίας σε κάθε τμήμα και την εξέλιξη που μπορεί να έχει ένας νέος μηχανικός στην Alumil.

«Η εκδήλωση μας έφερε κοντά σε νέους και νέες μηχανικούς, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, να μοιραστούμε όνειρα και σχέδια, να αφουγκραστούμε ανησυχίες και προβληματισμούς.» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.