Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το Alumilia, το πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεργατών της Alumil, ύστερα από την επιτυχία του πρώτου κύκλου. Αναλυτικότερα, το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί ένα σύστημα πόντων, τους οποίους συλλέγει κάθε συνεργάτης της εταιρείας και μπορεί να εξαργυρώσει σε δώρα της επιλογής του. Στη λίστα των δώρων περιλαμβάνονται από προϊόντα τεχνολογίας και gadgets, μέχρι επαγγελματική ενδυμασία και σεμινάρια στην Alumil Academy.

«Η Alumil, πιστή στην αξία της συνεργασίας και της παροχής κινήτρων στους επαγγελματίες που στηρίζουν έμπρακτα το έργο της και συνεχίζουν να πορεύονται μαζί της, δημιούργησε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που έχει ως στόχο την ανταπόδοση της εμπιστοσύνης και κατ’ επέκταση την προώθηση της εταιρικής της κουλτούρας στους συνεργάτες της. Είμαστε ευγνώμονες για την έως τώρα συνεργασία μας με τους εμπόρους και κατασκευαστές μας και μέσω του Alumilia θέλουμε να ενδυναμώσουμε αυτή τη σχέση και να δώσουμε κίνητρα, ώστε να γίνει ακόμα ισχυρότερη» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση.

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος

Όπως αναφέρει η εταιρεία, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου μοιράστηκαν περισσότερα από 2.200 δώρα συνολικής αξίας άνω των €150.000, σε πάνω από 450 συνεργάτες (κατασκευαστές και εμπόρους), ενώ το σύνολο των πόντων που συγκεντρώθηκαν από όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια. Σημειώνεται ότι ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 7 Ιουνίου, με την κλήρωση μέσω Zoom να αναδεικνύει συνολικά 7 νικητές, δύο εκ των οποίων (ένας έμπορος και ένας κατασκευαστής) κέρδισαν το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο Mercedes A-Class Hatchback A160, ενώ οι υπόλοιποι 5 κατασκευαστές αποκόμισαν από μια δωροεπιταγή αξίας €2.000 για αγορές από τα καταστήματα τεχνολογίας Πλαίσιο.