Καθήκοντα Country Lead στην Amgen Hellas αναλαμβάνει από σήμερα, 1 Σεπτεμβρίου, ο Danny Donkers, ο οποίος μέχρι πρότινος διατελούσε καθήκοντα Country Director στην Amgen Νοτίου Αφρικής.

Ο D. Donkers είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Maastricht στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία και κάτοχος MSc από το Πανεπιστήμιο NCOI στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία στον φαρμακευτικό κλάδο, έχοντας δραστηριοποιηθεί σε ποικίλους τοπικούς και περιφερειακούς ρόλους μάρκετινγκ και πωλήσεων σε διαφορετικούς θεραπευτικούς τομείς. Εντάχθηκε στην Amgen Ολλανδίας τον Φεβρουάριο του 2019 και ηγήθηκε στον τομέα της Ογκολογίας, ενώ αργότερα ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος Καρδιαγγειακών, Οστικών Παθήσεων και Φλεγμονωδών Νοσημάτων στην Ελβετία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα στην Amgen Hellas. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας και στην ανέλιξή της, με σταθερή αφοσίωση στην προαγωγή της καινοτομίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών» δήλωσε σχετικά ο ίδιος. Σημειώνεται ότι τη θέση του Country Lead για την Amgen Ελλάδος και Κύπρου κατείχε έως και τον Δεκέμβριο του 2022 ο Γιώργος Τουσίμης, ο οποίος τον Ιανουάριο ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Amgen Αυστρίας.