Την ετήσια διεθνή λίστα World’s Best Workplaces™ ανακοίνωσε, για 10η συνεχή χρονιά, το Great Place to Work®, σε συνεργασία με το FORTUNE, αξιολογώντας για το εργασιακό τους περιβάλλον πάνω από 10.000 εταιρείες και οργανισμούς, που απασχολούν περισσότερους από 10,2 εκατομμύρια εργαζομένους σε 92 χώρες.
Ειδικότερα, η εταιρεία τεχνολογίας Cisco κατατάσσεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρώτη, ακολουθούμενη από την DHL Express, εταιρεία που έχει διακριθεί επανειλημμένως και στην Ελλάδα, με το Hilton να κλείνει την πρώτη τριάδα.

Στη δεκάδα ακολουθούν οι Salesforce, Stryker Corporation, Mars Incorporated, The Adecco Group, Mercado Libre, SAS Institute και EY, ενώ οι Intuit Inc., SAP SE, Adobe, Admiral Group, AbbVie, Daimler Mobility, Dell Technologies, Cadence, Marriott International Inc. και Volvo Group συμπληρώνουν την εικοσάδα. Τέλος, η λίστα ολοκληρώνεται με τις Roche, Deloitte, Santander, Natura και Scotiabank. Επισημαίνεται ότι 4 από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύονται, ήτοι οι DHL Express, MARS, The Adecco Group και AbbVie, το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα καθώς διακρίθηκαν για το εξαιρετικό εργασιακό τους περιβάλλον και στη χώρα μας.