Η People for Business θέλοντας να ενδυναμώσει και να εξειδικεύσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους συνεργάτες της, πραγματοποίησε οργανωτική αναδιοργάνωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Κατερίνα Αλικαρίδου αναλαμβάνει καθήκοντα Consultant εστιάζοντας στους κλάδους Consumer Electronics, Construction Materials και Automotive. Αντίστοιχα, η Σπυριδούλα Ζηνέλη από τη θέση της Consultant θα εστιάσει στις Τηλεπικοινωνίες, τον Τουρισμό και τα Χρηματοοικονομικά. Επιπλέον, οι αρμοδιότητες της Senior Consultant Έλενας Σαραντίδη θα επικεντρωθούν πλέον στους τομείς της Ενέργειας και της Βιομηχανίας.

Σχολιάζοντας τις νέες αλλαγές στην εταιρεία, η Ρεβέκκα Πιτσίκα Γενική Διευθύντρια της PfB δήλωσε: «Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες είναι απαραίτητες στην εποχή μας όσο ποτέ άλλοτε. Επιδίωξή μας, μέσα από την αναδιοργάνωση της εταιρείας, είναι να δώσουμε κάτι διαφορετικό στην αγορά εργασίας, βοηθώντας τόσο τους ενδιαφερόμενους στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων για μια επιτυχημένη πορεία, όσο και τους πελάτες μας, μετατρέποντας την τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία μας σε αξία, όφελος και εξοικονόμηση χρόνου.

Με την προσέλκυση έμπειρων στελεχών από την αγορά εργασίας και την ταυτόχρονη ανακατανομή ρόλων εντός, αποδεικνύουμε έμπρακτα την ευελιξία μας, στην συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας».