Σύμφωνα με ανακοίνωση της SAP, ως ηγετική λύση στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων αναγνωρίστηκε το SAP SuccessFactors με βάση σχετικές έρευνες που δημοσιεύθηκαν από τις εταιρείες Forrester, Gartner και IDC για το 2016.

Η κορυφαία θέση που κατέκτησε η λύση SAP SuccessFactors στις οκτώ σχετικές αναφορές βασίζεται στην προσήλωσή της εταιρείας στη συνεχή καινοτομία σε όλο το εύρος του χαρτοφυλακίου της για λύσεις διαχείρισης ανθρώπινων πόρων στο cloud. Σημειώνεται ότι η λύση της SAP παρέχει στα τμήματα HR την τεχνολογία που τα βοηθά να αναπτύσσουν το ταλέντο των ανθρώπων, ενώ, ταυτόχρονα, δίνει στις εταιρείες τη δυνατότητα να αξιοποιούν ευκαιρίες σε πραγματικό χρόνο.

«Η ανάγκη για σύγχρονα, εύχρηστα και ευέλικτα εργαλεία στο χώρο εργασίας αυξάνεται συνεχώς», δήλωσε ο Mike Ettling, Πρόεδρος SAP SuccessFactors. «Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των περισσότερων από 45 εκατομμυρίων ανθρώπων σε πάνω από 6.000 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο σήμερα. Προσπαθούμε να φανταζόμαστε συνεχώς νέους τρόπους να ικανοποιούμε αυτούς τους χρήστες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διασφαλίζοντας, παράλληλα, ότι είμαστε ο κορυφαίος πάροχος λύσεων που βοηθά στην απλοποίηση διαδικασιών, βελτιώνει την εμπειρία των εργαζομένων και επιτρέπει στους ανθρώπους να είναι αποτελεσματικοί».