Η Γεωργία Καρτσάνη, έπειτα από 8 χρόνια στην Stanton Chase, αποχώρησε από Διευθύνουσα Σύμβουλος του γραφείου της Αθήνας και Αντιπροέδρου του γραφείου του Dubai.

Η Γ. Καρτσάνη, η οποία συνέβαλε στη θεμελίωση και ανάδειξη των δύο αυτών γραφείων αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της, αντιπροσωπεύοντας πλέον στην Ελλάδα και τις Βαλκανικές χώρες τα CEO Clubs Greece.

Παράλληλα, η Stanton Chase ανακοίνωσε ότι η Αθηνά Ταβουλάρη επιστρέφει στην εταιρεία, αναλαμβάνοντας τη θέση του Regional Manager, με κύρια ευθύνη τη βέλτιστη αξιοποίηση των συνεργιών και των ευκαιριών που παρουσιάζονται μέσω της στρατηγικής παρουσίας της εταιρείας στην περιοχή, διαθέτοντας γραφεία στην Αθήνα, το Βουκουρέστι, το Βελιγράδι και τη Σόφια.

Η Αθηνά Ταβουλάρη, διαθέτει εμπειρία 9 χρόνων στο χώρο της Αναζήτησης, Αξιολόγησης και Επιλογής Υψηλόβαθμων Στελεχών (Executive Search). Ξεκίνησε την καριέρα της στην Stanton Chase ως Principal Consultant, ως υπεύθυνη για την ανάπτυξη του κλάδου των Καταναλωτικών Προϊόντων & Υπηρεσιών, καθώς και της Τεχνολογίας. Το 2005 αποφάσισε να αποχωρήσει και να αναλάβει διευθυντικά καθήκοντα στον τομέα Αξιολόγησης και Επιλογής Υψηλόβαθμων Στελεχών (Executive Search) στη Hay Group, όντας παράλληλα μέλος της διοικητικής ομάδας της εταιρείας.