Νέα διαδικτυακή μορφή (www.pwcacademy.gr) απέκτησε η PwC Academy by PricewaterhouseCoopers.

Το website σχεδιάστηκε με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των επισκεπτών, δίνοντας, παράλληλα, έμφαση στην υψηλή λειτουργικότητα και φιλικότητα προς το χρήστη. Οι επισκέπτες μπορούν να πλοηγηθούν στο website και να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει η PwC Academy, όπως επαγγελματικούς τίτλους σπουδών (ACCA, CIA, CFA, LCCI), σεμινάρια σε τεχνικά θέματα και soft skills, τις εκδηλώσεις, καθώς και τις υποτροφίες για παρακολούθηση του ACCA.

Επίσης, μπορούν να δηλώσουν γρήγορα και εύκολα συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα ή την εκδήλωση που τους ενδιαφέρει καθώς και να επικοινωνήσουν άμεσα με την ομάδα της PwC Academy. Το website θα παρουσιάσει αναλυτικά η ομάδα της PwC Academy στις 26 Ιανουαρίου 2010 σε ανοιχτή παρουσίαση (open day) με θέμα «Εκπαιδευτικά προγράμματα για στελέχη», που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της.

Στην παρουσίαση θα γίνει αναφορά στα πακέτα εκπτώσεων που προσφέρονται από την PwC Academy. Για πληροφορίες επισκεφθείτε το www.pwcacademy.gr. Το website σχεδιάστηκε από την εταιρεία Bite Byte (www.bitebyte.gr).