Η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός ανακοίνωσε την ενίσχυση του διοικητικού προσωπικού του Ομίλου με δύο έμπειρα στελέχη της αγοράς, ένα εκ των οποίων αφορά στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατωπόδης, με εμπειρία 23 ετών στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, 11 εκ των οποίων στη Metro AEBE και στην Όπτιμα της οικογένειας Παντελιάδη και δύο ως Group HR Director του Ομίλου ΙΑΣΩ, αναλαμβάνει Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση, «ο ρόλος του θα είναι να ενισχύσει και να αναπτύξει περαιτέρω την πιο σημαντική περιουσία του Ομίλου, τους ανθρώπους της Κρητικός, και να συμβάλλει εποικοδομητικά στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και στην καλύτερη και ουσιαστικότερη εργασιακή τους καθημερινότητα, εξελίσσοντας μεταξύ άλλων το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας Κρητικός».

Όσον αφορά στο δεύτερο στέλεχος, πρόκειται για τον Γιώργο Γιαννιό, με 30 χρόνια εμπειρίας στην ΑΒ Βασιλόπουλος, ο οποίος εντάσσεται στη Γενική Διεύθυνση Δικτύου και αναλαμβάνει τη θέση νέου Διευθυντή Πωλήσεων.