Με θετικό feedback από τους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Go + Bee a positive leader» της Apivita, το οποίο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Achieve Performance. Ειδικότερα, το εν λόγω πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 18 άτομα χωρισμένα σε group δύο ομάδων, αφορούσε τους νέους managers της εταιρείας και είχε ως στόχο την ενίσχυση της θετικότητας στο πλαίσιο της ηγεσίας, αλλά και τη διαμόρφωση του κατάλληλου στυλ ηγεσίας.

Κάθε group συμμετείχε σε τέσσερα ολοήμερα learning experiences, το καθένα από τα οποία αποτελούσε συνέχεια του προηγούμενου. Το «Go + Bee a positive leader» αξιοποίησε τη μέθοδο του blended learning, το μεγαλύτερο, όμως, μέρος της εκπαίδευσης υλοποιήθηκε δια ζώσης, με πληθώρα διαδραστικών δραστηριοτήτων και με ασκήσεις προσομοίωσης, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη αφομοίωση της γνώσης.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι προηγήθηκε επικοινωνία τόσο πριν όσο και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, με στόχο τη λήψη feedback από τους συμμετέχοντες, ενώ σχεδιάζεται και η υλοποίηση ενός follow up πλάνου για την ενίσχυση των managers σε επίπεδο καθημερινότητας. «Η επένδυση στο Learning & Development αποτελεί την κινητήριο δύναμη που βοηθά τις ομάδες της Apivita να καινοτομούν και να ακμάζουν» ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές της εταιρείας στο Workforce.