Τη θέση της HR Manager στην Apivita αναλαμβάνει η Λυδία Γκουζιώτη, προαγόμενη από τη θέση της HR Generalist. Η Λ. Γκουζιώτη είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ και κάτοχος Master στο HR Management από το ΟΠΑ, ενώ βρίσκεται στην Apivita από το 2018. Η εν λόγω προαγωγή έρχεται σε συνέχεια της αποχώρησης της Βίκυς Φωτεινοπούλου.

«Πριν από 18 χρόνια, ξεκίνησα την καριέρα μου στην Apivita. Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία αποτέλεσε το δεύτερο σπίτι μου, την “επαγγελματική” μου οικογένεια» αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια σε ανάρτησή της στο LinkedInκαι συνεχίζει: «Νιώθω ευγνώμων και χαρούμενη που όλες οι προσπάθειες, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά εκτιμήθηκαν, που κατάφερα να χτίσω ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και που είχα αντίκτυπο στην εργασιακή καθημερινότητα των ανθρώπων. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση».

Η Β. Φωτεινοπούλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ιδρυτές της εταιρείας, αλλά και όλους τους συναδέλφους της. Η κα. Φωτεινοπούλου είναι κάτοχος BSc στο Business Administration από το ΟΠΑ και MA στο HRD & Management Learning από το Lancaster University. Το επόμενο βήμα της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.