Με τη συμμετοχή 350 και πλέον προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε, για δεύτερη φορά, από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) η Τελετή Απονομής των Πιστοποιητικών του Εθνικού Προγράμματος Πιστοποίησης ΕΕΔΕ «Αιέν Αριστεύειν».

Πιο συγκεκριμένα, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου απονεμήθηκε η Πιστοποίηση για την «Υιοθέτηση των Αρχών της Επιχειρηματικής Αριστείας» σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και ανεξάρτητα λειτουργικά τμήματα από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ΕΕΔΕ επιπλέον, ως Εθνικός Εταίρος του European Foundation for Quality Management (EFQM), απένειμε για 9η χρονιά τα Πιστοποιητικά του προγράμματος των Επιπέδων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM, Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία (Committed to Excellence in Europe) και Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία (Recognised for Excellence in Europe) 3 και 4 Αστέρων.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ, Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Matt Fisher, Chief Operations Officer EFQM, ο οποίος παρουσίασε τη νέα έκδοση του Ευρωπαϊκού Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας και τις βέλτιστες πρακτικές κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ευρώπη, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν από την εφαρμογή του μοντέλου αυτού.