Τα Πιστοποιητικά Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του 1ου Κύκλου Σπουδών του προγράμματος «Κατάρτιση Πωλήσεων» απονεμήθηκαν σε ειδική τελετή την Τετάρτη 8 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Electra Metropolis.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος ΔΣ του ΙΠΕ, Αντώνης Ποταμίτης, ο οποίος εξήγησε συνοπτικά τι είναι και τι εκπροσωπεί το Ινστιτούτο, καθώς και το όραμά του ως ο ισχυρότερος εκφραστής απόψεων στελεχών πωλήσεων στην αγορά σήμερα.

Ο Ευάγγελος Καλαμπόκας, Μέλος ΔΣ του ΙΠΕ και Project Leader του Προγράμματος, αναφέρθηκε στην εκπαιδευτική πολιτική του Ινστιτούτου, ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος, Πρόεδρος ResponseLinkage, με την εισήγηση «Ακονίζοντας το πριόνι!» επεσήμανε τη σημαντικότητα της διαρκούς εκπαίδευσης, ενώ ο Αλέξης Ζητρίδης, Υποδιευθυντής Πωλήσεων Β2Β του Ομίλου ΟΤΕ, έδωσε μια φρέσκια οπτική της αγοράς με την εισήγησή του «Πωλήσεις Η επόμενη πίστα… ». Ο 2ος Κύκλος Σπουδών του Προγράμματος Κατάρτισης Πωλήσεων είναι σε εξέλιξη και ο 3ος αρχίζει στις 16 Μαΐου.