Την Πέμπτη 12 Μαρτίου στην τελετή των Βραβείων Τουρισμού 2015, το ALBA Graduate Business School at Τhe American College of Greece είχε την τιμή να λάβει Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Branding, Public Relations & People Strategy και πιο συγκεκριμένα στην υποκατηγορία Σύνδεση Εκπαίδευσης & Αγοράς Εργασίας για το MSc in Tourism Management και τη στρατηγική συνεργασία του προγράμματος με το Costa Navarino.

To Βραβείο παρέλαβε η Δρ. Εύη Μπαραλού, Διευθύντρια του προγράμματος MSc in Tourism Management η οποία δήλωσε: «Το βραβείο αυτό σφραγίζει την άριστη συνεργασία με την Costa Navarino, μια συνεργασία που μας έδωσε από την αρχή την πεποίθηση ότι θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε και να προσφέρουμε ως ALBA Graduate Business School at The American College of Greece ένα ακόμη μεταπτυχιακό υψηλής ακαδημαϊκής ποιότητας, αφού σε αυτό διδάσκουν κάποιοι από τους σπουδαιότερους καθηγητές του κόσμου στον κλάδο αυτό, αλλά και ισχυρά συνδεδεμένο με την αγορά εργασίας».

Μαζί με τη Δρ. Ε. Μπαραλού παρέλαβε το βραβείο και η Έλενα Γκίκα, HR Director του Costa Navarino η οποία δήλωσε: «Συμμετέχουμε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό στην υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο αποτελεί ένα εξαίρετο και πρωτοποριακό πάντρεμα ακαδημαϊκής και πρακτικής εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών. Η βράβευση του προγράμματος μας εμψυχώνει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για τον εμπλουτισμό του με ακόμα περισσότερα στοιχεία που θα το καταστήσουν σημείο αναφοράς στην μεταπτυχιακή τουριστική εκπαίδευση σε διεθνές επίπεδο».