Στοιχεία σχετικά με τις εκπαιδεύσεις που πραγματοποίησε για τους ανθρώπους της κατά το Α’ Εξάμηνο του 2023 έδωσε στη δημοσιότητα η Ari Foods, τονίζοντας πως «η εξέλιξη των ανθρώπων μας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, η εταιρεία το Α’ Εξάμηνο του τρέχοντος έτος πραγματοποίησε 158 εκπαιδεύσεις, οι οποίες αντιστοιχούν σε 1.459 ώρες εκπαιδεύσεων. Σε αυτές συμμετείχαν 170 εκπαιδευόμενοι, με το 56% εξ αυτών να είναι γυναίκες.

«Σημαντικό κομμάτι αποτελούν οι εσωτερικές εκπαιδεύσεις, όπως αυτές του Time Management, όπου μέλη της ομάδας μας έρχονται σε επαφή με τους τρόπους διαχείρισης της ροής των εργασιών τους» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνει: «Παράλληλα, πραγματοποιούμε follow – up συνάντησεις, με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Αριστοτέλη Ιγνατίδη, ώστε να συζητήσουν όλοι μαζί βέλτιστες πρακτικές, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητάς τους».

Επιπλέον, ως προς τις κορυφαίες θεματικές ενότητες, το 36% των εκπαιδεύσεων που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν στην Υγιεινή & Ασφάλεια, με ένα 27% να αφορά στα Business Soft Skills και ένα 15% στα Hard Skills. «Αξιοποιώντας διάφορες μεθόδους εκπαίδευσης, επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της ARI Foods» επισημαίνει χαρακτηριστικά η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.