Το Athens #JobFestival 2019 του Skywalker.gr πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς.

Βασικός σκοπός του Athens #JobFestival 2019, που φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας με τη φυσική συνάντηση εργοδοτών με υποψήφιους εργαζομένους. οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις εταιρείες που τους ενδιαφέρουν είτε μέσα από μια συνέντευξη εργασίας είτε μέσα από μια σύντομη συνομιλία και την κατάθεση του βιογραφικού τους στους εταιρικούς εκπροσώπους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πολλές παράλληλες δράσεις, όπως προσωπικό coaching, βελτίωση LinkedΙn προφίλ και βιογραφικού σημειώματος, online gamification για τα μυστικά του online παιχνιδιού σε μια επαγγελματική συνέντευξη, συμβουλές dress code για επαγγελματική συνέντευξη κ.ά. Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.