Οι εργαζόμενοι της Vodafone με τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της εταιρείας κατά τη διάρκεια του 2018 απέδειξαν έμπρακτα ότι «Το καλό μας συνδέει» αποτελεί στάση ζωής και όχι υποχρέωση.

Το 2018, το πρόγραμμα κινητοποίησε 454 εργαζόμενους να προσφέρουν 2.836 ώρες εθελοντικού έργου, με στόχο την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών και τη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας. Συνολικά, στη διάρκεια των 9 μηνών υλοποίησης του προγράμματος, οι εργαζόμενοι της Vodafone «πήραν θέση», ήρθαν κοντά στους συνανθρώπους τους και συνέβαλλαν θετικά στο έργο 15 Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών της χώρας.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα αυτό οργανώθηκαν συνολικά 15 εταιρικές, ομαδικές και ατομικές δράσεις προσφοράς. Στις εταιρικές πρωτοβουλίες, οι εργαζόμενοι της Vodafone συμμετείχαν για την ενίσχυση του έργου του ΜΚΟ Make-A-Wish Ελλάδος και του Δικτύου Μεσόγειος SOS, ενώ η εταιρεία ανταποκρίθηκε θετικά στην έκκληση βοήθειας των οργανισμών Αποστολή και ΚΕΕΛΠΝΟ, για αρωγή προς τους πυρόπληκτους.

Παράλληλα, στις  ομαδικές ενέργειες, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν μικρές ομάδες βοήθειας για τους οργανισμούς Γιατροί του Κόσμου, Δίκτυο Μεσόγειος SOS, Μπορούμε, Κιβωτός του Κόσμου, Το Χαμόγελο του Παιδιού, που «εργάστηκαν» για το κοινό καλό, ενώ δεν έλειψε και η συμβολή εργαζομένων σε ατομικές δράσεις, για την υποστήριξη των οργανισμών Περπατώ και Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα.