Η Avon λανσάρει τη νέα εκστρατεία #SpeakOut, με την οποία καλεί άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο να μιλήσουν ανοιχτά και να δώσουν ένα τέλος στις υποτιμητικές λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται, οδηγώντας τις γυναίκες στη σιωπή.

Αναλυτικότερα, η εν λόγω εκστρατεία, που λανσαρίστηκε στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και εκτυλίσσεται σε ολόκληρο το 2020, καλεί τις γυναίκες να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και τις λέξεις και τις εκφράσεις που θέλουν να αναθεωρήσουν, δημοσιεύοντας μια selfie στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #SpeakOut.

Η Avon θα συγκεντρώσει αυτές τις ιστορίες, δημιουργώντας μια παγκόσμια γκαλερί, ώστε να γιορτάσει τις ιστορίες των γυναικών από όλο τον κόσμο. Η Avon δεσμεύθηκε, επίσης, να προσφέρει 10 εκατ. δολάρια κατά τη διάρκεια του 2020 σε σημαντικούς σκοπούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της έμφυλης βίας και του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Σημειώνεται, τέλος, ότι η εκστρατεία θα κορυφωθεί με τα πρώτα βραβεία Avon #SpeakOut τον Νοέμβριο.