Μϊα μέρα απομένει μέχρι τη διεξαγωγή του HR Effectiveness Conference, ενός συνεδρίου που συνδυάζει ιδανικά τη διεθνή με την ελληνική εμπειρία.

Χωρίς αμφιβολία, η παρουσία της Naomi Bloom, για 6 συνεχόμενα χρόνια βραβευμένη ως «Superstar» από το περιοδικό «HRO Today» και για 12 συνεχόμενα χρόνια προσκεκλημένη αναλύτρια-παρουσιάστρια στο αμερικανικό «HR Technology conference» θα προσδώσει στο συνέδριο σημαντικό περιεχόμενο ενώ ο Mike Theaker, με μότο «τα επιχειρηματικά αποτελέσματα είναι ο τελικός στόχος της τεχνολογίας του HR», θα επισφραγίσει την άποψη ότι η τεχνολογία ενισχύει την αποτελεσματικότητα των Διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι έλληνες ομιλητές, Γεώργιος Γκόλιας, Head of C&B, HR Operations & Recruitment, της Novartis (Hellas) S.A.C.I., Χριστιάνα Κατσαμπάνη, HRIS Analyst, της Aegean Airlines-Όμιλος Θ. Βασιλάκη, Πόπη Μάτσια, Διευθύντρια μισθοδοσίας και διαχείρισης υποστηρικτικών υπηρεσιών, της Citibank Ελλάδος και Σωτήρης Σταματίου, Υποδιευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, του Ομίλου Εταιρειών Interamerican θα παρουσιάσουν ενδιαφέροντα case studies και θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες το «know how» των τεχνολογικών εφαρμογών.

Στο διαδραστικό panel discussion ο Κώστας Βαβαρούτας, Human Resources & Administration Director, Χρυσός Οδηγός Α.Ε., o Γ. Γκόλιας, η Αγγελική Δέδε, HR Information Systems Manager, Τράπεζα Πειραιώς, ο Λεωνίδας Παπαϊωάννου, Senior Manager, PwC και ο Ελευθέριος Πολυταρίδης, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Υποστήριξης, Ελληνικά Χρηματιστήρια, θα δώσουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα που αφορούν τα HRMS, το e-learning, τα social media αλλά και το μέλλον του HR, όπως αυτό διαμορφώνεται μέσα από τις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hreffectiveness.gr.