Για 7η συνεχόμενη χρονιά το People Management Executive Seminar επιδεικνύει τη συνέπεια, το κύρος και το ενδιαφέρον περιεχόμενο που το έχουν κάνει να ξεχωρίζει ως η must-attend εκδήλωση των Ηγετικών Στελεχών του HR και των επιχειρήσεων.

Με επίκεντρο την Ηγεσία και τις παραμέτρους της, σπουδαίοι έλληνες και ξένοι ομιλητές καταθέτουν τη γνώση, τα ερευνητικά αποτελέσματα και την πρακτική εμπειρία τους, προσφέροντας λύσεις αλλά και όραμα για ένα επιχειρηματικό μέλλον με ραγδαίες εξελίξεις. Το εξαιρετικό περιεχόμενο που φέρνουν στο συνέδριο οι διακεκριμένοι ξένοι ομιλητές Charlene Li, Peter Cook, Adrian Furnham και Bernd C. Leygraff εμπλουτίζουν ιδανικά εξαιρετικοί εκπρόσωποι από την ελληνική πραγματικότητα.

Ο Κώστας Λουκάς, Marketing and Operations Director στη Microsoft Ελλάς στην παρουσίασή του με τίτλο «The New World of Work @ Microsoft Hellas» θα μας «ξεναγήσει» σε μια καινοτόμα προσέγγιση του τρόπου εργασίας. Η Νατάσα Σπύρου, Group Human Resources Director της Fourlis Holding θα παρουσιάσει το πρόγραμμα Ηγεσίας που εδώ και τρία χρόνια υλοποιείται στον Όμιλο.

Η Στέλλα Σφακάκη, Talent & Training Director, Human Resources στην Ogilvy Group, σε μια παρουσίαση με τίτλο «Talent In Crisis: The Role of HR». θα μιλήσει για τους διαφορετικούς τρόπους που αντιδρούν τα ταλέντα στα νέα δεδομένα αλλά και το ρόλο που διαδραματίζει το HR.

Περισσότερες πληροφορίες: www.peoplemanagement.gr.