Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, 40 τελειόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές από Πανεπιστήμια όλης της Ελλάδας έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία, συμμετέχοντας στην ημερίδα ενημέρωσης «AXA Business Day» που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ Ελλάδας.

To «ΑΧΑ Business Day» διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας να υποστηρίζει ουσιαστικά τους νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, προσφέροντάς τους γνώσεις και εμπειρίες που σχετίζονται με την αγορά του ασφαλιστικού κλάδου. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ένα Escape Room, ένα βιωματικό παιχνίδι, μέσα από το οποίο οι φοιτητές, απαντώντας σωστά σε γρίφους και παζλ, ξεκλείδωσαν τα λουκέτα που τους οδήγησαν στα «κλειδιά της επιτυχίας» που πρέπει να διαθέτει ένας υποψήφιος για να δημιουργήσει μια καλή, πρώτη εντύπωση σε μία εταιρεία.

Με τον τρόπο αυτό, οι συμμετέχοντες κατανόησαν πώς μπορούν να ετοιμάσουν ένα σωστό βιογραφικό καθώς και τις δεξιότητες που ζητάει μια εταιρεία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Άννα Μανιάτη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε το “ΑΧΑ Business Day”. Θέλουμε να έχουμε κοντά μας νέους ανθρώπους με δημιουργικότητα και ταλέντο, στους οποίους προσπαθούμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ως εφόδια για το μέλλον».