Για άλλη μία χρονιά διοργανώθηκε η θεσμοθετημένη, πλέον, εβδομάδα We Care For You, με επίκεντρο τις αξίες που ενώνουν διαχρονικά τους ανθρώπους της ΑΧΑ.

Μέσα από ένα ταξίδι 7 ημερών και 12 χρόνων, η ενωμένη ομάδα εργαζομένων, που έχει μάθει να εργάζεται σαν μία γροθιά, συμμετείχε ενεργά σε μία σειρά δράσεων, εμπνευσμένων από τις αξίες της εταιρείας και τους σημαντικότερους σταθμούς από την πρώτη ημέρα δραστηριότητάς της στην Ελλάδα. Ειδικότερα, η εβδομάδα περιλάμβανε quiz,θεατρικές παραστάσεις από τους εργαζομένους-μέλη της Θεατρικής Ομάδας της εταιρείας, συζητήσεις για αποδοτικότερη εργασία, παιχνίδια αλληλεπίδρασης και coaching.

Επίσης, στο πλαίσιο της εν λόγω εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας. Η Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Μέσα από τα χρόνια μάθαμε να κατανοούμε ο ένας τον άλλον και επιλέξαμε να επικεντρωθούμε σε όσα μας ενώνουν και μας βοηθούν να διαχειριστούμε μαζί κάθε δυσκολία, κάθε εμπόδιο, πολλαπλασιάζοντας, με αυτόν τον τρόπο, την αξία κάθε κοινής επιτυχίας μας».