Ο Θανάσης Παπαδημητρίου, Founder και CEO & η Βάσια Μπιρλιράκη, Managing Director της Ευ Ζην Greece, μας προσκαλούν στο μεγαλύτερο corporate running party της χρονιάς, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, στις 2 Ιουνίου 2022.

HR Professional: Πώς ξεκίνησε η ΕΥ ΖΗΝ και πώς οδηγήθηκε στο B2Run; Ποια τα οφέλη για τους συμμετέχοντες;

Θανάσης Παπαδημητρίου: Από το 1991 μέχρι και σήμερα, η ΕΥ ΖΗΝ στοχεύει στη δημιουργία αξιομνημόνευτων διοργανώσεων, με μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση της εταιρικής ομάδας. Με την επέκτασή μας στον αθλητικό τουρισμό το 2018 και εκπροσωπώντας στην Ελλάδα μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, το B2Run ήταν μονόδρομος, καθώς προάγει αρμονικά και τους δύο πυλώνες της εταιρείας μας, το εταιρικό event και το αθλητικό στοιχείο. Το B2Run προσφέρει λύσεις σε τέσσερις βασικές εταιρικές ανάγκες: την ενδυνάμωση της ομάδας, τη δικτύωση, την ευεξία και αυτό που συνήθως ξεχνάμε, τη διασκέδαση!

Βάσια Μπιρλιράκη: Μέσα από το B2Run, η εταιρεία έχει την ευκαιρία να οργανώσει παράλληλες δράσεις για την προετοιμασία της ομάδας (όπως yoga, τρέξιμο κ.ά.), να δώσει στον εργαζόμενο την ευκαιρία να νιώσει τον παλμό ενός αθλητή τρέχοντας στο πιο εμβληματικό στάδιο της χώρας, έστω και αυτή τη μικρή απόσταση των 5χλμ., παρέα με συναδέλφους, αλλά και χιλιάδες συναγωνιστές του επιχειρείν. Όπως λένε και οι αθλητές «Για τη φανέλα», αυτό το συναίσθημα μπορεί να γεννηθεί για την εταιρική ομάδα, η οποία θα φέρει τα χρώματα της εταιρείας ενώ ανεμίζει τη σημαία με το λογότυπό της. Στον τερματισμό, θα διασκεδάσουν όλοι παρέα στο food court με ζωντανή συναυλία. Όλα αυτά οδηγούν μόνο σε μία κατεύθυνση: μία χαρούμενη, ικανοποιημένη και δεμένη ομάδα.

HR P.: Πόσο σημαντικό είναι για μία εταιρεία να επενδύει τόσο στο wellbeing όσο και στο team-bonding των ανθρώπων της;

Θ.Π.: Πολύ σωστή η λέξη «επενδύει»! Ζούμε στην εποχή που θα έπρεπε η ευεξία και η δυνατή ομάδα να είναι προτεραιότητα για κάθε οργανισμό. Και η επένδυση σε τέτοιου τύπου δράσεις μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Μετά από 30 χρόνια, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι χαρούμενοι εργαζόμενοι ίσον παραγωγικοί εργαζόμενοι, με πολλά παραδείγματα.

Β.Μ.: Στην περίπτωση του B2Run Aθens, η ευεξία είναι συνυφασμένη και με την κοινωνική υπευθυνότητα. Για αυτόν τον λόγο φέτος στηρίζουμε την ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μέσα από τον οργανισμό WOMEN ΟΝ ΤΟΡ, όπου θα διαθέσουμε μέρος των εσόδων.

HR P.: Βλέπουμε ότι η εταιρεία επεκτείνεται και σε άλλους τομείς δραστηριοποίησης. Τι στόχο έχετε;

Θ.Π.: Βασικός μας στόχος είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου, μέσα από τις αθλητικές μας διοργανώσεις αλλά και η αξιοποίηση του φυσικού και ιστορικού υπόβαθρου, που αυτή η ευλογημένη χώρα έχει να προσφέρει, όχι μόνο στον επισκέπτη, αλλά και σε εμάς που ζούμε και αναπνέουμε σε αυτή.

Β.Μ.: Για το 2022 έχουμε ήδη προγραμματισμένες δράσεις, τόσο με ελληνικές όσο και ξένες εταιρείες, με στόχο την εταιρική τους ανάπτυξη. Επιπλέον, έχουμε ένα γεμάτο αγωνιστικό καλεντάρι με αγώνες, όπως το IRONMAN 70.3 Vouliagmeni Greece, Oceanman Oitylo, καθώς και το Παγκόσμιο Τουρνουά Oceanman Rethymnο, HIGHLANDER Mt. Olympus και πολλά ακόμη που θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες.

Για εγγραφές, επικοινωνήστε στο [email protected]
Μάθετε περισσότερα: https://ezgreece.gr/index.php/sport-events/b2run-greece