Η εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων Bain & Company επεκτείνει τις δραστηριότητες της στη Νότια & Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (SEMEA) με τη λειτουργία 10 γραφείων, τα οποία στελεχώνονται από 1900 εργαζόμενους. Διευθύνων Σύμβουλος για την περιοχή SEMEA αναλαμβάνει ο Roberto Prioreschi. Η επέκταση της Bain & Company στην περιοχή SEMEA, περιλαμβάνει νέα γραφεία σε Αθήνα και Λισαβόνα που ενισχύουν το ευρωπαϊκό αποτύπωμα της εταιρείας.

Ο Roberto Prioreschi αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Partner στη ζώνη SEMEA (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Πολωνία, Τουρκία και Μέση Ανατολή), ενώ ο ίδιος θα συνεργαστεί στενά με τον Δημήτρη Ψαρρή, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Bain & Company Ελλάδας και επικεφαλής του νέου γραφείου της Αθήνας. «Η τεχνογνωσία και οι ηγετικές ικανότητες του Roberto έχουν αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο χαρτοφυλάκιο των πελατών μας τα τελευταία χρόνια.

Υπό την καθοδήγησή του, η Bain Ιταλίας κατέκτησε την κορυφαία θέση στον κλάδο στην Ιταλική αγορά. Είμαι πεπεισμένος ότι ο νέος ρόλος του Roberto θα μεγιστοποιήσει την ανάπτυξή μας στη ζώνη SEMEA -η οποία βρίσκεται σε φάση μετάβασης και σημαντικής δυναμικής- και θα επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα και προστιθέμενη αξία για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας σε ολόκληρη την περιοχή», ανέφερε ο Δημήτρης Ψαρρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Bain στην Ελλάδα.