Για την υποστήριξή της στο έργο και τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» τη διετία 2018-2019 βραβεύθηκε η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, στην ειδική τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Συγκεκριμένα, η Μπάρμπα Στάθης, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, προσέφερε την περασμένη διετία 9 τόνους καταψυγμένα λαχανικά, συμβάλλοντας στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των παιδιών της Ένωσης. Παράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα «Τρέχουμε με την καρδιά μας», που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης Spetses Mini Marathon, το brand προϊόντων ζύμης της εταιρείας, η Χρυσή Ζύμη, προσέφερε περισσότερο από έναν τόνο προϊόντων ζύμης.

«Με προτεραιότητα τα παιδιά, η Μπάρμπα Στάθης συνεισφέρει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη και συμβάλλει έμπρακτα στην καταπολέμηση της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού, μέσα από δράσεις και ενέργειες σημαντικών οργανισμών, όπως της Ένωσης Μαζί για το Παιδί», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.