Νέα διευρυμένα καθήκοντα ανέλαβε από τον τρέχοντα μήνα ο Βασίλης Χουλιάρας στην Barilla Group. Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος HR Director Eastern Europe, ανέλαβε πλέον τη θέση του HR Director Eastern Europe, Turkey, Middle East and Africa (EEMEA), ενώ εργάζεται στον όμιλο από τον Νοέμβριο του 2012.

«Μετά από σχεδόν 11 χρόνια στην Barilla Group, το αναπτυξιακό μου ταξίδι συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς. Θα ήθελα ειδικά να ευχαριστήσω τους Cristiano Alocci και Maria Bianca Tulummello, οι οποίοι διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή μου. Το coaching και η εμπιστοσύνη σας με οδήγησαν σε αυτή τη φανταστική ευκαιρία» επισημαίνει ο ίδιος σε σχετική ανάρτησή του. Ταυτόχρονα, ο Β. Χουλιάρας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους τωρινούς και παλαιότερους συνεργάτες του για την υποστήριξή τους, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τις επερχόμενες συνεργασίες του με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου Barilla.

Ο κ. Χουλιάρας είναι απόφοιτος της Παντείου και κάτοχος Bachelor στο Business Administration από το ΕΑΠ και MBA από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ στην επαγγελματική του πορεία έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει Personnel Group Manager στην BSH Home Appliances Group.