Τη δράση «Αγοραστική Εμπειρία για Όλους» πραγματοποίησε, για μια ακόμα χρονιά, η ομάδα εθελοντών «Αrmonia» των εργαζομένων της εταιρείας Barilla Hellas, σε συνεργασία με τον φορέα BlackLight και τη σύμπραξη της Tüv Austria Hellas, σε καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της δράσης, λαμβάνουν χώρα βιωματικά σεμινάρια, με στόχο τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών που αντιμετωπίζουν οπτική ή κινητική αναπηρία.

Μέσα από τα εν λόγω διαδραστικά σεμινάρια, οι εργαζόμενοι της αλυσίδας σουπερμάρκετ εκπαιδεύονται σε καλές πρακτικές, ώστε να εξυπηρετούν τους συνανθρώπους μας και να μετατρέπουν την εμπειρία των αγορών τους στο κατάστημα σε μια ευχάριστη και αποδοτική διαδικασία, ενώ η επικύρωση της ισχύος της εν λόγω ενέργειας έρχεται μέσα από την αξιολόγηση και πιστοποίησή της από την Tüv Austria Hellas.

Οι εκπαιδεύσεις για τη φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκαν σε 4 καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, στις περιοχές του Ελληνικού, του Περισσού, της Θήβας και της Χαλκίδας, ενώ στο σύνολο της δράσης έχουν εκπαιδευτεί 56 συνεργάτες από 27 διαφορετικά καταστήματα ΑΒ. Επισημαίνεται, τέλος, ότι οι εθελοντές εργαζόμενοι της Barilla Hellas κατέχουν ρόλο συνεκπαιδευτών και λειτουργούν επικουρικά και υποστηρικτικά δίπλα στο εξειδικευμένο προσωπικό της Blacklight, η οποία πραγματοποιεί τις αντίστοιχες εκπαιδεύσεις.