Τα εγκαίνια των νέων state-of the art- γραφείων της στο Μαρούσι πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Ιουλίου η Barilla Hellas.

Ειδικότερα, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ανανεωμένο open air space των εγκαταστάσεων και περιλάμβανε ένα live cooking session με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, ο οποίος μαγείρεψε μοναδικές συνταγές με τα ζυμαρικά της εταιρείας, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα πάρτι, στο οποίο οι καλεσμένοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αφήνοντας στην άκρη τη ρουτίνα της καθημερινότητας και ανταλλάσσοντας ευχές για ένα υπέροχο Καλοκαίρι.

Σημειώνεται, τέλος, ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Chief HR Officer του Ομίλου Maria- Bianca Tulumello, η οποία και έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων μαζί με τον President της Περιοχής της Διευρυμένης Ανατολικής Ευρώπης, Cristiano Alocci.