Τη στρατηγική του συνεργασία με το LEAD Network ανακοίνωσε ο Όμιλος Barilla, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που επικεντρώνεται στην προώθηση των γυναικών στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και των καταναλωτικών αγαθών στην Ευρώπη, μέσω της εκπαίδευσης, της ηγεσίας και της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Ειδικότερα, το LEAD Network και η Barilla θα επεκτείνουν τα προγράμματα κατάρτισης και καθοδήγησης με επίκεντρο την ισότητα των φύλων, μέσα από κοινά προγράμματα που θα οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές στον κλάδο.

«Η δέσμευση του LEAD Network για την αριστεία ευθυγραμμίζεται αρμονικά με τις δικές μας αξίες, καθιστώντας αυτή τη συνεργασία φυσική ταύτιση. Είμαι πεπεισμένος ότι, μαζί, θα προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες και στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Gianluca Di Tondo, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Barilla, ενώ από την πλευρά της, η Floriana Notarangelo, Chief Diversity & Inclusion Officer, ανέφερε:

«Καθώς προχωράμε σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι για την ενίσχυση της διαφορετικότητας και της ισότητας των φύλων, είμαι ενθουσιασμένη που θα συμβάλλω σε μία θετική αλλαγή και επίδραση μέσα από μία δυναμική συμμαχία που προσπαθεί να θέσει ένα νέο πρότυπο για τη διαφορετικότητα και την ένταξη της στον κλάδο μας».