Κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αναδείχθηκε για το 2016 η British American Tobacco Hellas, λαμβάνοντας τη διάκριση «Top Employer 2016» σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, η British American Tobacco Hellas, τα τελευταία δύο χρόνια και παρά τις προκλήσεις στο ευρύτερο περιβάλλον, έχει προχωρήσει σε 40 νέες προσλήψεις.

Επιπλέον, έχει προσφέρει πάνω από 3 εκτατ. ευρώ σε μπόνους και παροχές το 2014 και 2015, ενώ για το 2016, πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ αναμένεται να διατεθούν για την επιβράβευση του ανθρώπινου δυναμικού. Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, επενδύει στη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων της με προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους εργαζόμενους της στην Ελλάδα και είναι προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, Φωτεινή Φέβρη, σχολιάζοντας τη διάκριση δήλωσε: «Η British American Tobacco Hellas αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα. Οι επτά διακρίσεις της εταιρείας μας για το εργασιακό περιβάλλον, μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους μας. Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε, προσφέροντας καινοτόμα προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης και ανταγωνιστικές παροχές. Είναι σημαντικό που η στρατηγική αυτή, η οποία δίνει προτεραιότητα στους εργαζομένους μας, αναγνωρίζεται από διεθνείς οργανισμούς, όπως το Top Employers Institute, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η British American Tobacco Hellas δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία».