Μετά την επιτυχία των ομαδικών Great Life Workshop στα οποία συμμετείχαν πάνω από 100 στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και νέοι, οι οποίοι θέλησαν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους σχεδιάζοντας προσεκτικά το μέλλον τους, η Uniqueness Development Group παρουσιάζει στις 23 Ιουλίου 2011, στο Capsis Cultural Center το Be Positive- Be Confident workshop.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό, βιωματικό workshop που έχει ως στόχο την τόνωση της αυτοπεποίθησης των συμμετεχόντων, μέσα από θετικές παραστάσεις, συναισθήματα και εμπειρίες. Χρησιμοποιώντας ασκήσεις και παιχνίδια επιτυγχάνεται η ανάπτυξη της θετικότητας η οποία υποστηρίζει την αντίληψη ότι μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι θελήσουμε αρκεί να το πιστέψουμε και να εργαστούμε προς αυτό τον σκοπό.

Στο παραπάνω workshop εκτός των άλλων, έχουν συμμετάσχει γυναίκες-υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες δήλωσαν ότι βίωσαν υπέροχα συναισθήματα χαράς, ευγνωμοσύνης αλλά και συγκίνησης στη διάρκεια των ασκήσεων.

Εισηγήτρια είναι η Τζιλ Δούκα MBA, CPC μέλος της International Coaching Federation, του Hellenic Coaching Association και πρέσβειρα της International Coach Academy με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Το Be Positive Be Confident Workshop θα γίνει στις 23 Ιουλίου 2011, έχει περιορισμένες θέσεις και μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ 0,45.

Περισσότερες πληροφορίες: www.uniquenessdevelopmentgroup.com/workshops/now.