Το πρόγραμμα επιβράβευσης «Beat Drivers Club» δημιούργησε αποκλειστικά για τους συνεργάτες της η Beat, προσφέροντάς τους αποκλειστικά προνόμια και προσφορές σε κάθε απαραίτητη υπηρεσία για την καθημερινότητά τους ως οδηγοί ταξί. Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόγραμμα αφορά όλους τους οδηγούς – συνεργάτες της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην πρώτη φάση του περιλαμβάνει πακέτο προληπτικών εξετάσεων σε συνεργασία με το HHG Hellenic Healthcare Group, Καφέ και Σνακ για τις καθημερινές διαδρομές σε συνεργασία με τα Εverest, δωρεάν υπηρεσίες στη συντήρηση αυτοκινήτου σε συνεργασία με την Total Energies και προνομιακές εκπτώσεις στην αγορά νέου οχήματος (ηλεκτροκίνητου ή συμβατικού) σε συνεργασία με τη Mercedes-Benz Hellas. Επισημαίνεται ότι το «Beat Drivers Club» λειτουργεί σε ειδική πλατφόρμα, στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι συνεργαζόμενοι οδηγοί.

«Έχοντας την ανθρωποκεντρική προσέγγιση στο DNA του, το Beat βρίσκει πάντα τρόπους να έρθει πιο κοντά στους συνεργάτες οδηγούς και τους επιβάτες του, συμβάλλοντας καθοριστικά στην καλύτερη ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, την ασφάλεια και τη βελτίωση των εισοδημάτων τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.