ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ Cadbury: Eίμαστε ΜΙΑ ομάδα με κοινό όραμα, δημιουργούμε μάρκες που οι άνθρωποι αγαπούν. Έχουμε κοινή κουλτούρα: γνώμονάς μας η απόδοση, οδηγός μας οι αξίες και δύναμή μας οι άνθρωποι. Έχουμε εργασιακό περιβάλλον που μας εμπνέει, μας προκαλεί, μας αναγνωρίζει και μας περιβάλλει με αγάπη και ενδιαφέρον.

Eίμαστε ΜΙΑ ομάδα που διακρίνεται, για την υπευθυνότητα σε οτιδήποτε κάνουμε, τη μαχητικότητα για την κατάκτηση των στόχων μας, την προσαρμοστικότητα στην αλλαγή και την εξέλιξη, την καινοτομία, ώστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να είμαστε διαφορετικοί (πρόγραμμα ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ).

Είμαστε ΜΙΑ ομάδα που αναπτύσσει και προωθεί συνεχώς τα μέλη της, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνεται συνεχώς με νέους, ικανούς ανθρώπους, αναζητά τα ταλέντα, έτσι ώστε να προκρίνεται πάντοτε ο καταλληλότερος άνθρωπος για τη κάθε θέση. Πιστεύουμε στο διάλογο, στο Coaching & στο Feedback και όλα μας τα συστήματα που σχετίζονται με τους εργαζόμενους βασίζονται σε αυτά.

Είμαστε ΜΙΑ ομάδα που αναγνωρίζει και ανταμείβει όλους τους εργαζόμενους τόσο με οικονομικά κίνητρα, όσο και με παροχές. Ανταγωνιστικές αμοιβές, μεταβλητές αμοιβές που παρακινούν και επιβραβεύουν, προγράμματα αναγνώρισης μακροχρόνιας υπηρεσίας, συνταξιοδοτικό, ιατροφαρμακευτικό, μετοχές, ταξίδια επιβράβευσης Εμπορικής ομάδας (Κούβα, Ταϊλάνδη) είναι μερικά από τα όπλα μας

Είμαστε ΜΙΑ ομάδα που ενθαρρύνει την άμεση και αμφίδρομη συμμετοχή και επικοινωνία με τους εργαζόμενους. Εκδίδουμε εφημερίδα, διοργανώνουμε συναντήσεις ενημέρωσης, έχουμε ανοιχτή επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα, Κουτιά Παραπόνων-Προτάσεων, εμπιστευτική γραμμή «Μιλήστε Ελεύθερα».
Διεξάγουμε κάθε 2 χρόνια Έρευνα Εργασιακού Κλίματος σε όλο το Προσωπικό που σαν σκοπό έχει να βελτιώνουμε συνεχώς το εργασιακό περιβάλλον και έτσι να ενισχύουμε την απόδοση των ατόμων και των ομάδων.

Είμαστε ΜΙΑ ομάδα που νοιώθει κοινωνικά υπεύθυνη, θέλουμε τη διαφορετικότητα, δίνουμε ίσες ευκαιρίες, συνεργαζόμαστε με ηθική, σεβόμαστε τους καταναλωτές μας, νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και την κοινωνία και στηρίζουμε τον εθελοντισμό.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ Cadbury και γι’ αυτό η αναγνώριση μας ως Best Workplace μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και μας δίνει περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε, με μεγαλύτερο πάθος.