Η εταιρεία μας προσπαθεί να αποτιμά την επιτυχία της όχι μόνο με βάση τους δείκτες κερδοφορίας, της λειτουργικής αποδοτικότητας, καθώς και της ικανοποίησης των πελατών μας, που είναι φυσικά τα θεμέλια για την ευρωστία και ανάπτυξη μιας εταιρείας, αλλά προσπαθούμε να οραματιζόμαστε πιο ισορροπημένα και σφαιρικά την εικόνα της επιτυχίας μας, θέτοντας ως βασικό κριτήριο για την κατάκτηση της επιτυχίας και την ικανοποίηση που αντλούν οι εσωτερικοί μας πελάτες, δηλαδή οι εργαζόμενοι μας, από τη συμμετοχή τους στα δρώμενα της εταιρείας.

Για αυτό το λόγο, διαχρονικά, προσπαθήσαμε να κτίσουμε και να διαμορφώσουμε ένα δίκαιο, αξιοκρατικό και οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον που θα παρείχε τα απαραίτητα εφόδια στους ανθρώπους μας για να μπορέσουν απρόσκοπτα να προσφέρουν τις ικανότητες τους και να δημιουργήσουν, σεβόμενοι την προσωπικότητα και τις φιλοδοξίες τους.

Έτσι δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον όπου κάθε εργαζόμενος έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει ανοιχτά με τη Διοίκηση, οπότε υπάρχει διαρκώς πρωτογενής πληροφόρηση σχετικά με την πραγματική κατάσταση του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Προσπαθήσαμε τις περισσότερες φορές να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες τους, κτίζοντας μαζί τους την καλή και αξιόπιστη φήμη μας, γεμίζοντάς τους περηφάνια για την πρωτοκαθεδρία μας παγκοσμίως, στον τόσο δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό κλάδο που δραστηριοποιούμαστε.

Θεωρούμε ότι το συμφέρον μας είναι κοινό και αυτό το αποδείξαμε εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχίας μας, ανταποδίδοντάς τους το αναλόγως, με την καταβολή αποδοχών κατά πολύ υψηλότερων από τον κλάδο.

Σταθήκαμε κοντά στους ανθρώπους μας και τις οικογένειες τους σε όλες τις ευτυχισμένες τους στιγμές και τους στηρίξαμε στις δύσκολες.

Σαν παράδειγμα, επιβραβεύουμε τα παιδιά τους για τις εξαιρετικές μαθητικές επιδόσεις τους, τους προσφέρουμε σχολικές διατακτικές κατά την έναρξη των μαθημάτων, δώρα και δωροεπιταγές στις μεγάλες γιορτές, παρέχουμε πρόσθετη ιατροφαρμακευτική κάλυψη και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, άτοκα δάνεια με  ευκολίες αποπληρωμής, επιδοτούμενα γεύματα εντός και εκτός εταιρείας, διοργανώνουμε αποκριάτικους και χριστουγεννιάτικους χορούς.

Δημιουργήσαμε έτσι μία βάση-πλαίσιο, ώστε απερίσπαστος, πλέον, ο κάθε εργαζόμενος μας να μπορεί να αποδίδει και να νοιώθει ικανό και παραγωγικό μέλος της Οικογένειας της Ελληνικής Υφαντουργίας.

Ακολούθως την καλή απόδοση την επιβραβεύουμε με μηνιαίο πριμ παραγωγικότητας και με συμμετοχή στα κέρδη της εταιρείας.

Συνεπώς, για μας η δημιουργία και η προσφορά ενός αρμονικού εργασιακού περιβάλλοντος στο ανθρώπινο δυναμικό μας, σε συνδυασμό με τη συνεχή μέριμνα για τους ανθρώπους μας καλλιέργησε υψηλά ποσοστά αφοσίωσης και δέσμευσης τους στην πραγμάτωση του Οράματος και την επίτευξη της Αποστολής μας. Παράλληλα, η αφοσίωση αυτή των συνεργατών μας, δημιούργησε μέσω της παρεχόμενης εκπαίδευσης και της συνεχούς ανάπτυξης τους υψηλή τεχνογνωσία και καινοτομία.

Και ως αποτέλεσμα όλων των προαναφερόμενων, η εταιρεία μας καθιερώθηκε ως Ηγέτιδα Εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων υφάσματος (Denim) στους μεγαλύτερους και επώνυμους κατασκευαστές Jeans στην Ευρώπη και παγκοσμίως.