Για 8η συνεχή χρονιά, το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA διοργανώνει την ετήσια έρευνα BEST WORKPLACES για την αξιολόγηση και βράβευση των 20 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Στην έρευνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλες οι εταιρείες, ανεξαρτήτως νομικού καθεστώτος, με την προϋπόθεση ότι απασχολούν τουλάχιστον 50 εργαζόμενους. Οι 20 καλύτερες εταιρείες που βραβεύονται χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: 10 που αριθμούν από 50 έως 250 εργαζόμενους και 10 με 251+ εργαζόμενους.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έρευνα, εκτός από τη δυνατότητα διάκρισης και βράβευσης, έχουν την ευκαιρία να αποτιμήσουν, να αξιολογήσουν και να κατανοήσουν το εργασιακό τους περιβάλλον και να αντλήσουν συμπεράσματα και ιδέες για το πώς μπορούν να το βελτιώσουν.

Η αξιολόγηση των εταιρειών καθορίζεται εν μέρει από τις πρακτικές που εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση στη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού της, αλλά κυρίως από το πώς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αποτιμούν το εργασιακό τους περιβάλλον και τις σχέσεις τους με την εταιρεία.

Όσες εταιρείες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έρευνα BEST WORKPLACES 2010 θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 9 Οκτωβρίου.

Το Great Place to Work ® Institute Hellas διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση στις 24 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν αναλυτικότερα τα οφέλη και τη συνολική διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες www.greatplacetowork.gr