Για 9η συνεχή χρονιά το Great Place to Work® Institute Hellas, με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School, διοργανώνει τη μεγάλη ετήσια έρευνα BEST WORKPLACES για την αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος και τη βράβευση των 20 καλύτερων εταιρειών για το 2011.

Στην έρευνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλες οι εταιρείες, ανεξαρτήτως νομικού καθεστώτος, που απασχολούν τουλάχιστον 50 εργαζομένους. Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έρευνα, αποκτούν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν και να κατανοήσουν το εργασιακό τους περιβάλλον, να το συγκρίνουν με αυτό των άλλων εταιρειών, να αντλήσουν συμπεράσματα για το πώς μπορούν να το βελτιώσουν και ταυτόχρονα έχουν την ευκαιρία να διακριθούν και να βραβευθούν ανάμεσα στις 20 καλύτερες.

Oι 20 καλύτερες εταιρείες που βραβεύονται χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: Η πρώτη περιλαμβάνει 10 επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν από 50-250 εργαζόμενους, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει τις υπόλοιπες 10, με αριθμό εργαζομένων από 251 και άνω.

Η αξιολόγηση των εταιρειών καθορίζεται εν μέρει από τις πρακτικές που εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση στη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού της, αλλά κυρίως από το πώς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αποτιμούν το εργασιακό τους περιβάλλον και τις σχέσεις τους με την εταιρεία. Για τις εταιρείες που επιθυμούν να γνωρίσουν αναλυτικότερα τα οφέλη και τη συνολική διαδικασία της έρευνας, το Great Place to Work® Institute Hellas διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής στην έρευνα BEST WORKPLACES 2011 είναι η Παρασκευή 8 Οκτωβρίου. Πληροφορίες: Great Place to Work® Institute Hellas τηλ. 210 6971098, e-mail: [email protected], ALBA Graduate Business School τηλ. 2108964531-8, e-mail [email protected], www.greatplacetowork.gr.