Για 10η συνεχή χρονιά το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School, διοργανώνει τη μεγάλη ετήσια έρευνα Best Workplaces για τη βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Φέτος θα διακριθούν και θα βραβευθούν 25 επιχειρήσεις χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους. Η πρώτη κατηγορία θα περιλαμβάνει 10 «μεγάλες» εταιρείες οι οποίες απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους, η δεύτερη 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους και για πρώτη φορά φέτος μια τρίτη κατηγορία με 5 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους.

Η αξιολόγηση των εταιρειών καθορίζεται εν μέρει από τις πρακτικές που εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση στη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού της, αλλά κυρίως από το πώς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αποτιμούν το εργασιακό τους περιβάλλον και τις σχέσεις τους με την εταιρεία.

Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής στην έρευνα BEST WORKPLACES 2012 είναι η Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Για τις εταιρείες που επιθυμούν να γνωρίσουν αναλυτικότερα τα οφέλη και τη συνολική διαδικασία της έρευνας, τo Great Place to Work® Institute Hellas διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ενημερωτική συνάντηση επικοινωνήστε με το Great Place to Work® Institute Hellas στο τηλέφωνο 210 6971098 και την κυρία Ανθή Τσέντου, e-mail [email protected], ή επισκεφθείτε το site του Ινστιτούτου στη διεύθυνση www.greatplacetowork.gr.

Η έρευνα Best Workplaces 2012 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.