Το Great Place to Work® Institute Hellas, με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School, διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά την ετήσια έρευνα BEST WORKPLACES για την επιλογή και βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα διακριθούν και θα βραβευθούν τρεις κατηγορίες επιχειρήσεων, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:10 εταιρείες οι οποίες απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους, 10 επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους και, 5 επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους. Όλες οι εταιρείες οι οποίες θα συμμετάσχουν στην έρευνα, πέραν της δυνατότητας διάκρισης και βράβευσης, έχουν την ευκαιρία να αποτιμήσουν και να κατανοήσουν το εργασιακό τους περιβάλλον, να συγκρίνουν τα αποτελέσματα και τις πρακτικές τους με αυτές των άλλων εταιρειών, να γνωρίσουν και να αναπτύξουν τα δυνατά τους στοιχεία και να επεξεργασθούν τις αδυναμίες τους.

Η αξιολόγηση των εταιρειών καθορίζεται εν μέρει από τις πρακτικές που εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση στη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού της, αλλά κυρίως από το πώς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αποτιμούν το εργασιακό τους περιβάλλον και τις σχέσεις τους με την εταιρεία. Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής στην έρευνα BEST WORKPLACES 2013 είναι η Παρασκευή 12 Οκτωβρίου. Για τις εταιρείες που επιθυμούν να γνωρίσουν αναλυτικότερα τα οφέλη και τη συνολική διαδικασία της έρευνας, τo Great Place to Work® Institute Hellas διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες: 210 6971098, http://www.greatplacetowork.gr.