Προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη και διατήρηση ενός ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος, για όλους εκείνους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Data Communication έχει διαγράψει μια πορεία 27 ετών, γεμάτη από πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Βρίσκεται ανάμεσα στους ηγέτες της αγοράς επιχειρηματικού λογισμικού διευρύνοντας συνεχώς το πελατολόγιό της, επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών λύσεων, συνάπτει στρατηγικής σημασίας διεθνείς συνεργασίες, ανακαλύπτει διαρκώς νέους τρόπους για να διατηρεί το υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της και έχει αποσπάσει πολυάριθμες τιμητικές διακρίσεις τόσο για τα προϊόντα της, όσο και τον τρόπο λειτουργίας της. Κοινός παράγοντας σε όλα τα επιτεύγματα της εταιρείας δεν είναι άλλος από τους ανθρώπους μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε μια εξαιρετική ομάδα, η οποία ενστερνίζεται την εταιρική κουλτούρα και τις αξίες, υλοποιώντας στρατηγικά το όραμα της εταιρείας μας. Για το λόγο αυτό αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη διοίκηση της Data Communication η ανάπτυξη και διατήρηση ενός ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος, για όλους εκείνους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

Η μεθοδολογία του Great Place to Work αναγνωρίζεται ως αυστηρή και αντικειμενική και αποτελεί πρότυπο για τον ορισμό του εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Το γεγονός πως η Data Communication κατάφερε και φέτος να διακριθεί για τέταρτη φορά στο θεσμό Best Workplaces αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία, η οποία μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια για κάθε έναν από τους εργαζομένους μας και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της εταιρείας και τη διατήρηση του εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Ωστόσο, η βράβευση αυτή μας γεμίζει και με ένα αίσθημα ευθύνης προκειμένου να διασφαλίσουμε και να διατηρήσουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους μας αποδεικνύοντάς τους, με αυτόν τον τρόπο, ότι δικαίως μας έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης». Αυτός είναι και ο λόγος που επενδύουμε στη σταθερότητα της εταιρείας και τη διατήρηση θέσεων εργασίας.

Η φιλοσοφία μας είναι οι εργαζόμενοί μας να «έρχονται στη δουλειά με το χαμόγελο». Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία αυτή, δεν σταματήσαμε ποτέ να επενδύουμε στη συνεργασία, στην αλληλεγγύη, στην ανοικτή επικοινωνία και στην επιβράβευση της επιτυχίας, αναπτύσσοντας και διατηρώντας ένα εργασιακό περιβάλλον που κάνει την ίδια την εταιρεία, αλλά κυρίως τους ανθρώπους μας, υπερήφανους. Παράλληλα, ενεργοποιούμε τις δυνάμεις μας σε άξονες που στοχεύουν στη διαρκή εξέλιξη των εργαζομένων μέσα από επιλεγμένα προγράμματα εκπαίδευσης και δομημένα συστήματα αξιολόγησης, καθώς και σε δραστηριότητες που προωθούν το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στην αγορά, η Data Communication δεν θεώρησε ποτέ πως η εταιρική συρρίκνωση και οι απολύσεις είναι ο τρόπος για να ξεφύγει μια επιχείρηση από την κρίση. Αντιθέτως, είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεχής ανάπτυξη αποτελεί την μόνη διέξοδο. Κάνοντας πράξη τα λεγόμενά μας, μέσα στο 2013, πραγματοποιήσαμε 20 προσλήψεις καθώς και πολλές αναβαθμίσεις στελεχών, ενώ συνεχίζουμε την ίδια πολιτική και τη χρονιά που ήδη διανύουμε. Σήμερα, ο πήχης για εμάς είναι ψηλά, αλλά έχουμε το καλύτερο κίνητρο για να τον θέσουμε ακόμη ψηλότερα, και αυτό είναι να κάνουμε τους δικούς μας ανθρώπους, την οικογένεια της Data Communication ακόμη πιο υπερήφανη για όσα έχουμε καταφέρει και όσα στοχεύουμε να πετύχουμε.