Το Great Place to Work®, με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, διοργανώνει την έρευνα BEST WORKPLACES για την αξιολόγηση και διάκριση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για 16η συνεχή χρονιά.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διακριθούν και θα βραβευθούν 25 επιχειρήσεις χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους: 10 εταιρείες οι οποίες απασχολούν από 251 εργαζόμενους και πάνω, 10 επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους και 5 επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, διοργανώνεται μία 3ωρη ενημερωτική συνάντηση (Breakfast Briefing) για όσες εταιρείες επιθυμούν να γνωρίσουν περισσότερα σχετικά με τη συμμετοχή στην έρευνα Best Workplaces, να ρωτήσουν διαδικαστικές λεπτομέρειες και να πάρουν απαντήσεις σε όλες τους τις απορίες. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι εταιρειών που έχουν ήδη συμμετάσχει στο παρελθόν για να παρουσιάσουν τη δική τους εμπειρία.