Με τη συμμετοχή άνω των 400 προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των «Best Workplaces™ Hellas 2024» από το Great Place to Work® Hellas, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, η οποία έλαβε χώρα στο Athenaeum InterContinental.

Στο βάθρο των νικητών για το εργασιακό περιβάλλον τους, βρέθηκαν 35 εταιρείες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας «Best Workplaces™ Hellas 2024», της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης εργασιακού κλίματος στην Ελλάδα, Συγκεκριμένα, στην εν λόγω έρευνα, η οποία διεξήχθη για 22η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν χωρίζονται σε 3 κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

  • 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους,
  • 15 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους,
  • 10 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους.

Best Workplaces 2024

Εταιρείες με 250+ εργαζόμενους   Εταιρείες με 50-250 εργαζόμενους   Εταιρείες με 20-49 εργαζόμενους
1 DHL Express (Ελλάς) 1 Bristol-Myers Squibb 1 S.C. Johnson Hellas
2 Μοτοδυναμική 2 Hack The Box 2 Ipsen Greece
3 XM 3 Yodeck 3 eLearning Industry
4 Β. Καυκάς Α.Ε. 4 Campeón Gaming 4 Arbitrage Real Estate
5 Kaizen Gaming 5 Bausch + Lomb Greece 5 Cyberlogic
6 Melissa – Κίκιζας 6 Transifex 6 Greentube (AbZorba Games)
7 Epsilon Net 7 Καρατζά και Συνεργάτες 7 Zoetis Hellas
8 Μεϊδάνης-Electroinvest 8 Chiesi Hellas 8 Octane
9 EY Greece 9 Ansys 9 TMF Greece
10 bluegr Hotels & Resorts 10 OTS 10 Εnia
  11 Ubitech  
  12 Siemens Healthineers  
  13 Seanergy Maritime Holdings Corp.  
  14 Interworks.cloud  
  15 Digital Realty  

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Δημήτρης Γκανούδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Hellas. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γεώργιος Δ. Μαύρος, Country Head του Great Place to Work® Hellas, ο οποίος δήλωσε: «Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη στους οργανισμούς που όχι μόνο επιδιώκουν την επιχειρηματική αριστεία, αλλά επενδύουν στην ευημερία και την ανάπτυξη των ανθρώπων τους. Σε μία εποχή που οι εργασιακές συνθήκες μεταβάλλονται ταχύτατα, είναι σημαντικό να αναδεικνύουμε και να επιβραβεύουμε τις προσπάθειες εκείνων που δημιουργούν χώρους εργασίας γεμάτους εμπιστοσύνη, σεβασμό και δίκαιη μεταχείριση. Οι εταιρείες που βραβεύονται απόψε έχουν καταφέρει να εμπνεύσουν, να υποστηρίξουν και να ενδυναμώσουν τους εργαζομένους τους, κάνοντας τη διαφορά στην καθημερινότητά τους. Οι πρακτικές και οι αξίες τους αποτελούν πρότυπο για όλους μας και μας δείχνουν το δρόμο προς ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον».

Τα κορυφαία βραβεία της φετινής λίστας απένειμε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ενώ, μεταξύ άλλων, βραβεία απένειμαν οι Στέλιος Αργυρός, Πρόεδρος Δ.Σ. ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, Κωνσταντίνος Αξαρλόγλου, Πρύτανης ALBA Graduate Business School, The American College of Greece και Ντόρα Οικονόμου, Διευθύντρια Τομέα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΣΕΒ.

Σημειώνεται ότι οι εταιρείες που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση, είναι υποψήφιες για να μπουν στη λίστα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη, οι οποίες θα ανακοινωθούν το Φθινόπωρο.
Χρυσός Χορηγός της φετινής εκδήλωσης ήταν η ΕΚΑ Hellas, Χορηγός η Genesis Pharma και Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν η ICAP CRIF. Χορηγός Επικοινωνίας του θεσμού είναι η εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και Χορηγός Κλαδικής Επικοινωνίας η BOUSSIAS Media.

FACTS & FIGURES ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ®
Η έρευνα του Great Place Τo Work® διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια και στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.
Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2024.
Υποψήφιες για τη λίστα Best Workplaces™ 2024 ήταν όλες οι εταιρείες οι οποίες πιστοποιήθηκαν μέσα στο 2023 για το καλό τους εργασιακό περιβάλλον από το Great Place to Work® και είχαν υποβάλει την έκθεση Culture Audit© με τις πολιτικές και πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού τους μέχρι το τέλος του 2023.
Συνολικά μέσα στο 2023 απέκτησαν την Πιστοποίηση Great Place to Work-Certified™ 176 εταιρείες όλων των μεγεθών. Από τις Πιστοποιημένες εταιρείες υπέβαλαν την έκθεση Culture Audit© και έθεσαν υποψηφιότητα για ένταξη στη λίστα Best WorkplacesΤΜ 2024, οι 80 εταιρείες.
Το σύνολο των εργαζομένων που έλαβαν ερωτηματολόγιο για να αξιολογήσουν την εταιρεία τους στις υποψήφιες για ένταξη στη λίστα εταιρείες ήταν 43.821 άτομα.
Η μεγαλύτερη εταιρεία που διακρίνεται στη λίστα απασχολεί πάνω από 11.000 εργαζόμενους, ενώ η μικρότερη μόλις 22.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΕΙΠΑΝ…
Εταιρείες με 250+ εργαζόμενους

«Συνεχίζουμε να προάγουμε αξίες όπως ο σεβασμός και η ενότητα»
Η διάκριση της εταιρείας μας για ακόμα μία χρονιά στην 1η θέση αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας να διατηρήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει τη συνεργασία και την ευημερία των εργαζομένων μας. Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενούς μας για την αφοσίωση και τη σκληρή τους δουλειά, καθώς και για τη δέσμευσή τους. Συνεχίζουμε να προάγουμε αξίες όπως ο σεβασμός και η ενότητα και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε περαιτέρω το εργασιακό μας περιβάλλον, παραμένοντας Εργοδότης Επιλογής στην Ελλάδα.
Κωνσταντίνα Στάμου, HR Director, DHL Express Ελλάδας

«Oι άνθρωποί μας: Το DNA της Επιτυχίας μας»
Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ είναι ο πρώτος Ελληνικός Όμιλος Εταιρειών στον ευρύτερο κλάδο της κίνησης που διακρίθηκε στη Λίστα Best Workplaces Hellas 2024, στην κατηγορία των 250+ εργαζομένων, κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Αυτή η διάκριση αντικατοπτρίζει τις αξίες και τις καθημερινές πρακτικές του Ομίλου μας και ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των μελών της ομάδας μας, προς το εργασιακό περιβάλλον που αποζητούν για να αναπτυχθούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Στόχος μας είναι να αποτελούμε την πρώτη επιλογή εργοδότη στον κλάδο της κίνησης, δημιουργώντας ένα μοναδικό ταξίδι, όπου κάθε εργαζόμενος/η αναπτύσσει δεξιότητες & γνώσεις σε ένα περιβάλλον που πρεσβεύει την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό, την ποικιλομορφία και τη συμπερίληψη, δίνοντας σε κάθε μέλος της ομάδας μας την ευκαιρία να είναι ο αληθινός του εαυτός κάθε μέρα.
Σοφία Θωμαΐδου, Chief People Officer, Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

«Προϋπόθεση επιτυχίας η ενδυνάμωση των ανθρώπων μας»
Στην επίτευξη των στόχων της XM συνοδοιπόροι μας είναι μερικοί από τους πιο χαρισματικούς και ικανούς επαγγελματίες του κλάδου μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και κοινές αξίες. Καμία πρόκληση δεν είναι ανυπέρβλητη και καμία κορυφή δεν είναι ανέφικτη εάν εργάζεσαι με πάθος για εξέλιξη, αφοσίωση και συνεργατικότητα, όπως η μεγάλη ομάδα του Ομίλου μας, που πλέον ξεπερνά τους 1.200 εργαζόμενους σε 9 σημεία του κόσμου. Η επαγγελματική και προσωπική ενδυνάμωση κάθε μέλους αυτής της ομάδας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και προϋπόθεση της επιτυχίας της XM στον παγκόσμιο χώρο του fintech. Απόδειξη το γεγονός πως οι ίδιοι οι άνθρωποί μας αναδεικνύουν κάθε χρόνο την XM ως Great Place to Work®, με πρόσφατη την κατάκτηση της 3ης θέσης στα φετινά Best Workplaces™ Ελλάδας, στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων. Αφουγκραζόμαστε τις διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες των ανθρώπων μας προκειμένου μαζί να επιφέρουμε θετικές αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον και επενδύουμε απλόχερα τόσο στην εξέλιξη και όσο και στην ευημερία τους. Προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων του μέλλοντος, δράσεις σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών και παροχών, βιωματικές εμπειρίες και δραστηριότητες team building είναι μερικές από τις πρωτοβουλίες που διαμορφώνουν το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον της XM που έχει ουσιαστικά στο επίκεντρο τον άνθρωπο.
Μαρία Χατζηπαντελή, Group Chief People & Culture Officer, XM

«Για 10η χρονιά, αναγνώριση από τους KAFKASians»
Η συνεχής αναγνώριση για 10η χρονιά από τους 1.500 KAFKASians, είναι αποτέλεσμα της σταθερής δέσμευσής μας για ένα εργασιακό περιβάλλον βασιζόμενο στις αξίες της ΚΑΥΚΑΣ που προωθεί τον σεβασμό, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τη συμπερίληψη και τη διαφορετικότητα. Το 2023-24 καλωσορίσαμε 130+ νέα ταλέντα, προσφέραμε υψηλότερες αμοιβές & παροχές, υιοθετήσαμε τεχνολογίες αιχμής και ρομποτικά συστήματα, αξιοποιήσαμε έξυπνα πληροφοριακά συστήματα και νέες τεχνολογίες προωθώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας και δημιουργώντας ένα ευέλικτο και καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον για όλους.
Αικατερίνη Βουτσά, Human Resources Director, Β. Καυκάς

«H Μέλισσά μας, είναι οι άνθρωποί μας!»
Η βράβευσή μας, ως Great Place to Work για 6η φορά, είναι πηγή υπερηφάνειας για όλους εμάς στη Μέλισσα. Οι άνθρωποί μας αποτελούν την καρδιά και την ψυχή της εταιρείας και είναι οι συνοδοιπόροι μας στο ταξίδι προς την εκπλήρωση του οράματός μας: «Να μοιραστούμε τη σοφία της ελληνικής διατροφής και κουλτούρας με ολόκληρο τον κόσμο!». Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της το 1947, η Melissa Kikizas επένδυε στους ανθρώπους της, με τον αμοιβαίο σεβασμό, τη φροντίδα και την αφοσίωση να είναι χαρακτηριστικά μίας γερής και μακροχρόνιας σχέσης, τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα μέχρι και σήμερα. Διαγράφοντας μία εξαιρετικά ανοδική επιχειρηματική πορεία στο πέρασμα των ετών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ένα πράγμα παραμένει αδιαμφισβήτητο και ακλόνητο. Η δέσμευση και ο σεβασμός μας στους ανθρώπους μας και την κοινωνία. Αυτή η βράβευση μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον γεμάτο ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης για όλους. Όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την αξία της ελληνικής κουλτούρας και να συντροφεύουμε με τα ποιοτικά προϊόντα μας όμορφες οικογενειακές στιγμές. Έχοντας πάντα δίπλα μας, το πιο σημαντικό κεφάλαιο μας, τους ανθρώπους μας!
Βασιλική Φούσκα, People & Culture Director, MELISSA-KIKIZAS

«Kaizen Gaming: Μία ολιστική εργασιακή εμπειρία με επίκεντρο τον άνθρωπο»
Η αναγνώριση της Kaizen Gaming ως ένα από τα Best Workplaces στην Ελλάδα, για άλλη μια χρονιά, είναι μεγάλη μάς τιμή και χαρά. Είμαστε υπερήφανοι που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας εμπιστεύονται, κάνοντας αυτή την αναγνώριση ακόμα πιο σημαντική. Η διαρκής ανάπτυξη της εταιρείας διεθνώς και η συνεχής αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της, που ήδη απαριθμεί περισσότερους από 2.500 Kaizeners, κάνουν τη δέσμευσή μας για προσφορά ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος εργασίας για όλους, κύρια προτεραιότητά μας.
Η Kaizen Gaming προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες για εξέλιξη, καθώς παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα ανάπτυξης, όπως επίσης και δωρεάν πρόσβαση σε διαδικτυακές πλατφόρμες εκπαίδευσης. Όλοι οι Kaizeners έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν κάθετα ή οριζόντια στον οργανισμό. Ενδεικτικά, τον περασμένο χρόνο 400 εργαζόμενοι πήραν προαγωγή, ενώ 200 ακόμα μετακινήθηκαν εσωτερικά σε θέσεις που επιθυμούσαν.

Παράλληλα, επικεντρωνόμαστε στο well-being των εργαζομένων μέσα από το πρόγραμμα Better You, το οποίο βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες δράσης: τη φυσική κατάσταση, την ψυχική υγεία, την ασφάλεια και τη συμπερίληψη. Σεμινάρια πρώτων βοηθειών, συνδρομές σε γυμναστήρια, συμβουλευτικό πρόγραμμα διατροφής, γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης και εκπαιδεύσεις για την προώθηση της συμπερίληψης, είναι μόνο κάποιες από τις δράσεις μας. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην προσφορά ενός περιβάλλοντος εργασίας, με επίκεντρο τον άνθρωπο διασφαλίζοντας μία ολιστική εργασιακή εμπειρία.
Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer, Kaizen Gaming

«Προς ένα καλύτερο εργασιακό κόσμο»
Στην EY Ελλάδος, έναν οργανισμό με ραγδαία ανάπτυξη και καινοτομία, προωθούμε την Ευημερία ως στρατηγική προτεραιότητα για τη βιώσιμη ανάπτυξη των εργαζομένων μας. Με έμφαση στην ενίσχυση της διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης, δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου ο καθένας μας μπορεί να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό, αναπτύσσοντας τα ταλέντα του, σε εναρμόνιση με τους άλλους. Αξιοποιώντας προκλήσεις και ευκαιρίες, αναβαθμίζουμε συνεχώς την πρόταση αξίας μας, καθολικά και συνεργατικά, πιστοί στον σκοπό μας για έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο
Ιωάννα Φαναριώτη, Head of Talent, EY Greece & South CESA Cluster

Εταιρείες με 50-250 εργαζόμενους

«Εξελίσσοντας διαδικασίες και προνόμια»
Η Hack The Box για δεύτερη συνεχή χρονιά αναγνωρίζεται ως ένα από τα Best Workplaces™ Hellas. To γεγονός ότι η πορεία της εταιρείας στη λίστα αυτή είναι ανοδική σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, μας δίνει μια επιπλέον ικανοποίηση. Σημαίνει ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, μέσω της έρευνας που συμπλήρωσαν, αναγνωρίζουν τις καλές πρακτικές που εφαρμόζονται στον οργανισμό και τα προνόμια που έχουν καθιερωθεί για τους ίδιους. Αυτό, μας δίνει κίνητρο για τη διατήρηση και εξέλιξη διαδικασιών και προνομίων.
Ιγκόρ Μπόμπρικ, Talent Acquisition Lead, Hack The Box

«Οι άνθρωποί μας, η καρδιά και η ψυχή της εταιρείας»
Είμαστε πολύ συγκινημένοι και υπερήφανοι για τη βράβευσή μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως Best Workplace. Επιβεβαιώνουμε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη διαρκή δέσμευσή μας να φροντίζουμε και να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας. Η επιτυχία της Yodeck αρχίζει και τελειώνει στους εργαζομένους της, οι οποίοι αποτελούν την καρδιά και την ψυχή της εταιρείας. Θα συνεχίσουμε πιστοί στην αποστολή μας να παρέχουμε ένα υποστηρικτικό και καινοτόμο περιβάλλον εργασίας που προάγει την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.
Ρένια Σώρου, HR Manager, Yodeck

«Είμαστε οι άνθρωποί μας»
Στην Campeόn Gaming, η φιλοσοφία μας «Είμαστε οι άνθρωποί μας», αποτυπώνεται για ακόμα μία χρονιά σε ένα σημαντικό βραβείο, το οποίο υπογράφει το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μας.
Με κύριο χαρακτηριστικό μας την ευελιξία, αλλά και άξονα τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα, θέτουμε ως στρατηγική προτεραιότητα τη δημιουργία ενός από τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα για όλους. Πραγματοποιούμε και αγκαλιάζουμε δράσεις που ενισχύουν τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη και την ισότητα, στοχεύοντας στην εξάλειψη κάθε είδους διάκρισης και ανισότητας.
Κατερίνα Μυγιάκη, Head of Human Capital & Corporate Communications, Campeon Gaming

«Δέσμευση και Συνέπεια»
Η BAUSCH + LOMB βρίσκεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη πεντάδα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, γεγονός που αντανακλά την ακλόνητη δέσμευσή μας για την προώθηση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Στην εταιρεία μας, οι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι τους εκτιμούν, τους υποστηρίζουν και τους εμπνέουν να διαπρέψουν. Η διάκρισή μας οφείλεται στο πάθος, την αμοιβαία ενδυνάμωση και την αδιάκοπη ορμή για συνεχή βελτίωση.
Rene Lindeque, Human Resources Manager, South African and Greece, BAUSCH + LOMB

«Μία δικηγορική εταιρεία που ξεχωρίζει»
Για μία ακόμη φορά, κάνουμε πράξη το motto της εταιρείας μας «Setting Precedent». Είμαστε η πρώτη δικηγορική εταιρεία στην Ελλάδα που κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος και αυτό μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια! Η σημαντική αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, στοχευμένων και θαρραλέων αποφάσεων, επένδυσης σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό και πάνω απ’ όλα προσήλωσης στον στόχο: να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που εκτιμά και σέβεται την μοναδικότητα του καθενός/καθεμιάς και μας βοηθάει να αναπτυχθούμε και να αναδειχθούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας.
Αιμιλία Αντωνοπούλου, HR Manager, Karatzas & Partners

«Εκπαίδευση, Συμπερίληψη και Ασφάλεια»
Με ευγνωμοσύνη και ταπεινότητα, όπως ακριβώς πρεσβεύει το Human Leadership Model της εταιρείας μας, αγκαλιάζουμε ακόμα μία διάκριση για το εργασιακό μας περιβάλλον. Είναι σημαντικό που αναγνωρίζεται από τα μέλη της ομάδας μας ο αντίκτυπος των συντονισμένων ενεργειών μας προκειμένου να απολαμβάνουμε ένα περιβάλλον που μας προτρέπει να είμαστε ο αυθεντικός εαυτός μας και να μοιραζόμαστε τις ιδέες μας στις πολλαπλές διατμηματικές ομάδες εργασίας που έχουμε δημιουργήσει. Η διάκρισή μας απορρέει μέσα από ένα πλήθος προγραμμάτων διαρκούς ανατροφοδότησης, εκπαίδευσης, ενίσχυσης των μεταξύ μας σχέσεων, προτύπων συμπερίληψης και ασφάλειας εργασιακού περιβάλλοντος.
Αλεξάνδρα Βέτσικα, Head of Human Resources & Administrative Affairs, Human Resources, Chiesi Hellas

«Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μας οι άνθρωποί μας»
Στην εταιρική μας κουλτούρα οι εργαζόμενοι αισθάνονται ελεύθεροι και έχουν τα εφόδια που χρειάζονται για να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε μέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 93% των ερωτηθέντων που έλαβαν μέρος στην έρευνα, πιστεύει ότι η Ansys Hellas αποτελεί ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον! Οι καθημερινές μας αλληλεπιδράσεις, διέπονται από μια κοινή αίσθηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Δεν είναι απλά λόγια, είναι μια πραγματικότητα ενσωματωμένη στην κουλτούρα μας”.
Κατερίνα Μαντικού, Senior HR Generalist, Ansys Hellas

«Η OTS είναι οι άνθρωποί της»
Η διάκριση της OTS ως ένα από τα Best Workplaces αποτελεί τιμή και υπερηφάνεια για την ομάδα μας. Μετρώντας πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον ψηφιακό μετασχηματισμό οργανισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και σε έργα εθνικής εμβέλειας, η OTS θέτει ως προτεραιότητα την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στις πόλεις. Το όραμά μας να αφήσουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό 240 επαγγελματιών, που συνδέονται με τις ίδιες αξίες: ομαδικότητα, πάθος, καινοτομία και συνεχή βελτίωση. Γιατί η OTS είναι οι άνθρωποί της!
Ελευθερία Παμπουκίδου, Human Resources Manager, OTS

«Συλλογική προσπάθεια και αφοσίωση»
Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι και υπερήφανοι που η εταιρεία μας έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα Best Workplaces 2024. Αυτή η διάκριση είναι απόδειξη της συλλογικής προσπάθειας και της αφοσίωσης που δείχνουμε καθημερινά. Ευχαριστούμε από καρδιάς κάθε έναν από τους ανθρώπους μας, που με το πάθος, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία τους κάνανε αυτή την επιτυχία πραγματικότητα. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα που μοιράζεται κοινές αξίες και στόχους, και αυτή η βράβευση είναι αφιερωμένη ακριβώς σε αυτή την ομάδα. Μαζί συνεχίζουμε να χτίζουμε ένα περιβάλλον όπου όλοι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι, νιώθουν έμπνευση και έχουν όλη την υποστήριξη που μπορούν να χρειαστούν.
Δήμητρα Αγγελίδου, HR Business Partner, UBITECH -NEST

«Μαζί για ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον»
Στη Siemens Healthineers, έχουμε δημιουργήσει μία κουλτούρα ενότητας που ενδυναμώνει τους ανθρώπους μας, εμπνεόμενοι από τις αξίες και το όραμα της εταιρείας μας. Μέσα από τη συμπεριφορά και τις πράξεις μας, δημιουργούμε ευκαιρίες για την ανάδειξη των δυνατοτήτων κάθε ατόμου, διαμορφώνοντας πολιτικές που ενισχύουν την ευελιξία και την ανάπτυξή του. Επιπλέον, με συχνές έρευνες ικανοποίησης, αφουγκραζόμαστε εγκαίρως τις ανησυχίες του και προσπαθούμε πάντα να δρούμε προς την καλύτερη δυνατή κατεύθυνση. Πιστεύουμε στη δύναμη των ανθρώπων μας, που συνδυάζουν υψηλή κατάρτιση, εμπειρία και πάθος για τη δουλειά τους ενώ ενισχύουμε τη διαφορετικότητα, την ισότητα και τη συμπερίληψη, προωθώντας την εργασιακή δέσμευση. Ο στόχος της Siemens Healthineers εν γένει είναι ξεκάθαρος: Ως εταιρεία ηγέτης στον χώρο της Ιατρικής Τεχνολογίας, επιθυμούμε να προωθήσουμε έναν κόσμο στον οποίο οι καινοτομίες στον χώρο της Υγείας δημιουργούν νέες δυνατότητες, με ελάχιστο αντίκτυπο στον πλανήτη μας.
Δημοσθένης Τζιόλιας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος | Κωνσταντίνα Σαββοπούλου Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού και μέλος του Δ.Σ., Siemens Healthineers

«Διαφάνεια και ευελιξία»
Στην interworks.cloud, αγκαλιάζουμε τις προκλήσεις και μετασχηματίζουμε τις δυνατότητες σε ευκαιρίες για εξέλιξη και καινοτομία. Η αναγνώρισή μας ως ένα από τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα της Ελλάδας για το 2024 αποτελεί επιβεβαίωση του πάθους και της αφοσίωσης που χαρακτηρίζει όλη την ομάδα μας. Με συνέπεια ενθαρρύνουμε τη διαφάνεια και την ευελιξία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου η δημιουργικότητα και η συνεργατικότητα αποτελούν τη βάση της καθημερινότητάς μας. Μαζί, συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε το μέλλον του cloud, ενσωματώνοντας τις αξίες και την κουλτούρα μας σε κάθε βήμα.
Αναστασία Καϊτανίδου, Head of Company and People Operations, interworks.cloud

Εταιρείες με 20-49 εργαζόμενους

 

«Πρώτοι για 8η φορά»
Το να βρισκόμαστε στην 1η θέση ως Great Place to work για 8η φορά είναι μία μοναδική αναγνώριση για όλη την ομάδα και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Πίσω από αυτή τη διάκριση, υπάρχει σκληρή δουλειά από κάθε μέλος της ομάδας, καταπληκτική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και πάθος που βάζουμε σε ό,τι κάνουμε. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή η επιτυχία είναι απλά υπέροχη!
Serena Colombo, Southern Cluster HR Director, S.C. Johnson Hellas

«Έμπνευση, πάθος, πείσμα, αφοσίωση και αναγνώριση»
Στην Ipsen Greece, νοιαζόμαστε για τον κόσμο μας ακριβώς όσο ο κόσμος μας νοιάζεται για τους ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στην καρδιά όσων κάνουμε. Περήφανοι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα και για το γεγονός ότι βραβευόμαστε για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Έμπνευση, πάθος, πείσμα, αφοσίωση και αναγνώριση σε συνδυασμό με αγάπη για αυτό που κάνουμε είναι η δική μας μαγική συνταγή της επιτυχίας. Συνεχίζουμε!
Ναυσικά Τζιωρίδου, HR Manager Greece & Talent Lead NCE, Ipsen

«Κουλτούρα συνεργασίας και ανάπτυξης»
Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την αναγνώριση της εταιρείας μας, η οποία αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα συνεργασίας και ανάπτυξης των ανθρώπων μας και φυσικά μας εμπνέει να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Στην Arbitrage πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο και αυτή η διάκριση θα βοηθήσει στη συνεχή προσπάθεια να ενισχύσουμε την ταλαντούχα και πολύ ικανή ομάδας μας. Πιστεύουμε ότι η δέσμευση μας για ποιοτικές υπηρεσίες, οι πελατοκεντρικές μας αξίες και ο υψηλός επαγγελματισμός μας είναι από τους βασικότερους λόγους που μας χάρισαν αυτή την αναγνώριση.
Lilian Thanou, HR Manager, Arbitrage Real Estate

«Εξέλιξη και βελτίωση»
Η διάκριση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι σαν εταιρεία δίνουμε τεράστια σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Πρωταρχικό μας μέλημα δεν είναι μόνο η ανταποδοτικότητα σε υλικά αλλά και η προσωπική εξέλιξη και βελτίωση του κάθε ένα από εμάς.
Εμμανουήλ Μοσχούς , Managing Director, AbZorba Games

«Προσφορά χωρίς αποκλεισμούς»
Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή τη μοναδική στην Ελληνική αγορά των Κτηνιατρικών Φαρμάκων αναγνώριση, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πράγματι, αυτή η νέα αναγνώριση της Zoetis Hellas μεταξύ των 10 Καλύτερων Χώρων Εργασίας στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει τα σταθερά βήματα και τη βαθιά πίστη του Οργανισμού μας στη δημιουργία και καλλιέργεια ενός θετικού, χωρίς αποκλεισμούς και γεμάτου φροντίδας χώρου εργασίας, μέσω της ενίσχυσης της διαφάνειας, της ανοιχτής επικοινωνίας και της συμμετοχής, που είναι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία μας.
Γιώργος Μελάς, Γενικός Διευθυντής, Zoetis Hellas

«Οι Άνθρωποί μας, Πηγή Έμπνευσης»
Η βράβευση της OCTANE ως Best Workplaces Hellas 2024 από την πρώτη συμμετοχή μας στον θεσμό, μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και επισφραγίζει την προσήλωσή μας στον στρατηγικό σχεδιασμό ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε να θέτουμε ως προτεραιότητά μας τις ανθρώπινες σχέσεις δημιουργώντας το πλαίσιο και τις προϋποθέσεις για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων μας και για παροχή υψηλής προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας.
Χριστίνα Ντόρβα, Human Resources Manager, OCTANE

«Ισχυρή αίσθηση του ανήκειν»
Είναι τιμή μας να αναγνωριζόμαστε ως ένας από τους καλύτερους χώρους εργασίας για το 2024 στην Ελλάδα. Αυτό το επίτευγμα αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας να δημιουργούμε ένα υποστηρικτικό και καινοτόμο περιβάλλον, όπου οι εργαζόμενοί μας αισθάνονται ότι εκτιμώνται, ότι είναι ευτυχισμένοι και ότι έχουν μία ισχυρή αίσθηση του ανήκειν. Η αφοσίωση και το πάθος της ομάδας μας είναι οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από αυτή την επιτυχία. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη δημιουργία ενός εργασιακού χώρου όπου όλοι μπορούν να ευημερούν και να συμβάλλουν στην κοινή μας επιτυχία.
Rita Havasi, Market HR Lead – South East Europe, TMF Greece