Ίσως φαντάζει περίεργο πως μια εταιρεία, και μάλιστα σε αυτά τα δύσκολα χρόνια όπου δοκιμάζονται τα όρια και οι αντοχές όλων, επιμένει, στην επιχειρηματική της δράση, να θέτει στόχους πέρα και πάνω από τους συνηθισμένους.

Στη KLEEMANN, οι άνθρωποί μας, σε καθημερινή βάση, παλεύουν και πετυχαίνουν πράγματα που δύσκολα μπορούν να κατανοηθούν και να εξηγηθούν με την κατεστημένη λογική. Η ερμηνεία βρίσκεται στην δογματική μας πίστη στους ανθρώπους μας! Είμαστε προσηλωμένοι στην αξία τους και τις άπειρες δυνατότητές τους.

Εμπνέουμε, παρακινούμε και υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας να αναλαμβάνουν και να υλοποιούν στόχους τόσο τολμηρούς όσο και ανατρεπτικούς. Το ζητούμενο του κοινού σκοπού και οράματος είναι καθημερινή πρακτική. Δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον, μέσα από τις πολιτικές και τα συστήματά μας, ώστε όλοι μας να αναπτυσσόμαστε συνεχώς, προσωπικά και επαγγελματικά.

Μέσα από τη στοχευμένη εκπαίδευση, το coaching και τα προσωπικά πλάνα ανάπτυξης, παρακινούμαστε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και να ξεπερνάμε τα συμβατικά όρια και τις δυνατότητές μας, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την αποτελεσματικότητά μας. Με κίνητρα και επιβραβεύσεις, κεντρίζουμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία ενισχύοντας τη δέσμευση και την αυτό – παρακίνησή μας.

Τα κανάλια επικοινωνίας που δημιουργήσαμε, (ομάδες εργασίας, focus groups, εργαστήρια ανατρεπτικής σκέψης, coaching, πληροφορικά δελτία, HR portal, πρωινό με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, μηνιαίες συναντήσεις με την ανώτατη διοίκηση, εφημερίδα «Εμείς στην KLEEMANN», σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κ.λπ.), ανοικτά, αμφίδρομα, έγκαιρα και ειλικρινή, μας φέρνουν όλους πιο κοντά στη στρατηγική της εταιρείας, δίνοντας το έναυσμα να ευθυγραμμίζουμε τους στόχους μας και να παρακολουθούμε την πορεία μας.

Οι εθελοντικές δράσεις που συντονίζουμε και υλοποιούμε (υποστήριξη φορέων για ΑΜΕΑ και ΜΚΟ, αιμοδοσία, ανακύκλωση, πρακτική άσκηση και εκπαίδευση φοιτητών και ανέργων, εκπαίδευση πυροσβεστών για απεγκλωβισμούς, σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού και εύρεσης εργασίας, προγράμματα ασφαλούς χρήσης ανελκυστήρα και κυλιόμενων κλιμάκων, κ.ά.) αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας μας.

Επιπρόσθετα, η φροντίδα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων μας, μέσα από προγράμματα υγιεινής και ασφάλειας, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, διατροφής, άσκησης και διασκέδασης στους χώρους μας (εστιατόριο, γυμναστήριο, playroom), απορρέει από την αγωνία μας για μια εξισορροπημένη σχέση μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Τα παραπάνω είναι για την KLEEMANN μονόδρομος στη στρατηγική επιλογή ανάπτυξής της, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που εμφανίζει η σημερινή οικονομική συγκυρία. Για μας το «η εταιρεία είναι οι άνθρωποί της» δεν είναι γράμμα κενό. Είναι ο πυλώνας των αξιών που θα μας στηρίξει για να πετύχουμε το αδύνατο.

Που ταυτίζεται με το, απόλυτα ρεαλιστικό, όραμα μας:
Να είμαστε η Νο 1 Επιλογή στους Ανελκυστήρες!

Η KLEEMANN, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρα στην Ελλάδα, το 2011 κατατάχθηκε, από το περιοδικό ELEVATOR WORLD, μεταξύ των επτά σημαντικότερων εταιρειών του κλάδου των ανελκυστήρων παγκοσμίως. Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση που μας έκανε υπερήφανους και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε. Φέτος, η διάκρισή μας στις κορυφαίες θέσεις των εταιρειών με εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας στην Ελλάδα, ήρθε να προστεθεί στην αξιοπιστία μας και να επιβραβεύσει τις προσπάθειες όλων μας. Επιβεβαίωσε ότι είμαστε στη σωστή πορεία.

 Όμως, το γνωρίζουμε, ότι η διατήρηση ενός ανθρώπινου εργασιακού κλίματος, δεν είναι ούτε δεδομένη, ούτε αυτονόητα διαρκής. Έχουμε πια ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση να τοποθετούμε στο κέντρο όλων των ενεργειών μας τον άνθρωπο, επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξή του. Γι αυτό κι εμείς στην KLEEMANN δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο βηματισμό προς την επιτυχία, την οποία επιμένουμε να τη μοιραζόμαστε με τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.