Η εταιρική μας φιλοσοφία βασίζεται στις αρχές της αξιοκρατίας, της αναγνώρισης, της εμπιστοσύνης και της ελευθερίας και μοιραζόμαστε την κουλτούρα του νικητή.

Φέτος η GENESIS Pharma συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στο διαγωνισμό Best Workplaces, αφού είναι η μοναδική εταιρεία που διακρίνεται σταθερά, κάθε χρόνο, από το 2003, στη λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Το 1997 που ιδρύθηκε η εταιρεία μας ήμασταν μια ομάδα 9 ανθρώπων. Το 2003 που συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην έρευνα ήμασταν 120 άτομα ενώ σήμερα αριθμούμε 207 στελέχη. Στην πορεία αυτών των ετών η φιλοσοφία μας για το εργασιακό περιβάλλον παραμένει η ίδια: για να μπορούμε όλοι να δουλεύουμε αποδοτικά πρέπει να είμαστε όχι απλά ικανοποιημένοι αλλά κάτι περισσότερο, να είμαστε περήφανοι για την εταιρεία που έχουμε δημιουργήσει και πραγματικά χαρούμενοι.

Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, οι προσπάθειές μας εστιάζονται στο να δημιουργήσουμε μια εταιρεία πρότυπο για το εργασιακό της περιβάλλον. Έχουμε καταφέρει πολλά και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Η εταιρική μας φιλοσοφία βασίζεται στις αρχές της αξιοκρατίας, της αναγνώρισης, της εμπιστοσύνης και της ελευθερίας και μοιραζόμαστε την κουλτούρα του νικητή.

Έχουμε αναπτύξει τις δομές εκείνες και τις πρακτικές που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε συνεχείς ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης στους ανθρώπους μας, να επιβραβεύουμε τη δουλειά τους, τόσο ηθικά όσο και πρακτικά, με παροχές, να φροντίζουμε για την υγεία και την ασφάλειά τους, να διασφαλίζουμε την ανοιχτή επικοινωνία και τη συνεργασία.

Υλοποιούμε, επίσης, σταθερά ένα πλάνο παροχών και ενίσχυσης για τις οικογένειες των εργαζομένων μας, τις μητέρες και τους ανθρώπους μας που βρίσκονται σε μια δυσκολία στη ζωή τους. Οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ διαφορετικές για τη χώρα, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την αγορά εργασίας. Η προσπάθεια για τη δημιουργία άριστου εργασιακού περιβάλλοντος είναι πλέον μια μεγάλη πρόσκληση για κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται σε ένα τόσο δυσμενές επιχειρηματικό περιβάλλον, έχει όμως και πολύ μεγαλύτερη αξία από ότι στο παρελθόν.

Για εμάς, η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί σήμερα και χρέος απέναντι στους ανθρώπους μας αλλά και βασικό πυλώνα της επιχειρηματικής μας στρατηγικής για το παρόν και το μέλλον της εταιρείας μας. Κι αυτό γιατί πάντα πιστεύαμε πως η δύναμή μας δεν είναι άλλη από τα εξαιρετικά ταλέντα που βρίσκονται σήμερα στην εταιρεία. Επενδύοντας σε αυτούς, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας μας, η οποία θα δημιουργήσει για όλους μας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης και ανταμοιβής.

Υπό αυτό το πρίσμα, προσπαθούμε να διατηρήσουμε όλα όσα έχουμε κατακτήσει στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, όμως πλέον δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο να διατηρούμε ένα εργασιακό περιβάλλον ασφαλές και με προοπτική για τους ανθρώπους μας. Αυτή πιστεύουμε πως αποτελεί την πιο σημαντική επένδυση που έχουμε χρέος να αναλάβουμε τόσο για τους ίδιους όσο και για την εταιρεία.

Αυτό που κρατώ ως το πιο σημαντικό από όλη την πορεία μας στη διαδικασία των Best Workplaces είναι πως οι προσπάθειες που κάνουμε αναγνωρίζονται από τους ανθρώπους μας, χάρη στους οποίους καταφέραμε να ολοκληρώσουμε μια δεκαετία επιτυχίας μοναδική. Αυτό που καταφέραμε είναι δύσκολο να επαναληφθεί. Τους ευχαριστούμε θερμά.