Η βράβευση της British American Tobacco Hellas στο θεσμό των Best Workplaces, για δεύτερη συνεχή χρονιά, επισφραγίζει το γεγονός ότι η διάκρισή μας στηρίζεται στη συνεχιζόμενη ψήφο εμπιστοσύνης του συνόλου των εργαζομένων καθώς και στις άρτιες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας.

Σε ένα εξωτερικό περιβάλλον οικονομικής ύφεσης η εταιρεία μας έχει καταφέρει να αυξάνει το μερίδιο αγοράς της κατακτώντας επίπεδα ρεκόρ στην ιστορία της στην ελληνική αγορά και να εισάγει πρώτη καινοτόμα προϊόντα κερδίζοντας όλο και περισσότερο έδαφος στην καρδιά του καταναλωτή.

Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: «Εξαιρετικές Μάρκες και Εξαιρετικοί Άνθρωποι».

Διαθέτουμε εξαιρετικές μάρκες (Lucky Strike, Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Dunhill, Vogue, Rothmans), με μεγάλη ιστορία και διεθνή αναγνωρισιμότητα και είμαστε περήφανοι για τους εργαζoμένους μας, οι οποίοι διαθέτουν την ικανότητα να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, να δείχνουν επιμονή και απαράμιλλο πάθος για επιτυχία. Αυτό το καταφέρνουμε με το καλό εργασιακό κλίμα, τη βράβευση της εξαίρετης απόδοσης και τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη.

Οι εργαζόμενοί μας αισθάνονται ευχάριστα και αποδίδουν τα μέγιστα επειδή το κλίμα και η κουλτούρα της εταιρείας μας λειτουργούν δημιουργικά και τους επιτρέπουν να εκφράζουν τη διαφορετικότητά τους. Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη έμφαση στη δημιουργία κλίματος «εμπιστοσύνης» με πολιτικές και πρακτικές που προωθούν την ίση μεταχείριση, την αντικειμενικότητα και την αξιοκρατία. Παροχές όπως το Ομαδικό Πρόγραμμα Ιατροφαρμακευτικής και Νοσοκομειακής κάλυψης, Ασφάλεια Ζωής, Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα, Τράπεζα Αίματος, Κουπόνια Φαγητού, Δωρεάν Parking κ.ά. δημιουργούν ασπίδα προστασίας και ασφαλές περιβάλλον για τους εργαζομένους μας.

Τα συστήματα αξιολόγησης των υπαλλήλων μας καθώς και οι πολιτικές αμοιβών και παροχών υποστηρίζουν την εξαιρετική απόδοση των εργαζομένων μας. Ανταγωνιστικά πακέτα, bonus εξαιρετικής απόδοσης, recognition schemes, βραβεία, δώρα αλλά και ηθική αναγνώριση καθώς και εορτασμοί επιτυχιών, δίνουν κίνητρα στους εργαζομένους μας για ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Τέλος, οι ευκαιρίες ανάπτυξης μας μέσα από προγράμματα (on the job, training courses, e-learning), καλά οργανωμένα συστήματα (παγκόσμιες ηλεκτρονικές πλατφόρμες ανάπτυξης, 360 feedback) καθώς και προγράμματα που προωθούν τη δια βιου μάθηση (Coaching & Mentoring Programs), προετοιμάζουν τους ανθρώπους μας για γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη, σε έναν διεθνή οργανισμό με ατέλειωτες ευκαιρίες.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη αφού αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας στην εταιρεία μας και ευχαριστώ όλη την ομάδα της ΒΑΤ που κάνει αυτή την εταιρεία ένα από τα «Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα».