Τα βραβεία «Best Workplaces Hellas 2023» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην χώρα μας για φέτος απένειμε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου το Great Place Τo Work® Hellas, σε μία εκδήλωση στο Intercontinental, με τη συμμετοχή 400 περίπου προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι εκπρόσωποι Πολιτικών, Οικονομικών και Επιχειρηματικών Φορέων.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Δημήτρης Γκανούδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place Τo Work® Hellas, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γεώργιος Δ. Μαύρος, Country Head του Great Place to Work® Hellas, ο οποίος τόνισε: «Κατά τη φετινή χρονιά είχαμε ρεκόρ συμμετοχών, τόσο για την Πιστοποίησή μας, με 131 πιστοποιημένες εταιρείες, όσο και στις υποψηφιότητες στη συνέχεια για τη λίστα Best Workplaces.

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγαλύτερος από κάθε άλλη χρονιά και οι επιδόσεις των εταιρειών της λίστας μας οι υψηλότερες που έχουμε δει στα 21 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά». Επισημαίνεται, τέλος, πως οι εταιρείες που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση είναι υποψήφιες για να μπουν στη λίστα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη, οι οποίες θα βραβευθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στην αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο.